Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Tocoman

Tocoman-ohjelmistot on suunnattu rakennusalalle. Tocoman Kustannusraportoinnilla voi valvoa reaaliaikaisesti rakennushankkeen kustannuksia ja tuottoja sekä tehdä kustannusennusteita ja hankkeen talousraportteja. Tocomanin Kustannusraportoinnin voi integroida Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Tocoman-ohjelmistot ja palvelut on kehitetty suomalaista rakentamista varten. Tocoman Oy onkin digitalisoinut suomalaista rakentamista jo 30 vuotta. Tocomanin tavoitteena on tehdä rakentamisesta tehokkaampaa, riskittömämpää ja tuottavampaa. Tocoman-ohjelmistot kattavat laajasti rakennushankkeen elinkaaren, jossa tieto virtaa saumattomasti rakentamisen vaiheesta toiseen.

  Tocoman-ratkaisu kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan. Tocomanin henkilöstöllä on vankka kokemus niin rakennusalasta kuin IT-järjestelmistä ja he tekevät tiivistä kehitystyötä yhdessä asiakkaiden kanssa. Ohjelmistojen lisäksi Tocoman pystyy tarjoamaan asiakkailleen apua myös prosessien uudistamisessa.

  Tocoman Kustannusraportointi

  Tocoman-ratkaisu sisältää sekä kokonaisratkaisuna että yksittäin hankittavina ohjelmistoina seuraavat ohjelmistot: BIM3, Määrä- ja Kustannuslaskenta, Tuotannonsuunnittelu, Aikataulu, Kustannusraportointi ja Työmaa sekä tiiviit integraatiot taloushallinnon ohjelmistoihin.

  Integraation kuvaus

  Tocomanin Kustannusraportoinnin voi integroida Procountoriin, jolloin tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti. Tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä myös kaksisuuntaisesti ja reaaliaikaisesti.

  Liittymärajapinta on toteutettu API-liittymänä (WS REST -rajapintateknologia). Procountorista siirtyy Tocoman Kustannusraportointiin reaaliaikainen ja automaattinen osto- ja myyntilaskutieto, palkkatieto ja ostolaskujen kuvat. Vastaavasti Tocoman Kustannusraportoinnista siirtyy automaattisesti myyntilaskujen tietosisältö Procountoriin, josta Procountor muodostaa myyntilaskun asiakkaan muokattavaksi ja hyväksyttäväksi.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Tocoman

  Toimiala:

  Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Tocoman


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search