BI Book

Ohjelmiston kuvaus

BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointi- ja analytiikkatyökalu, joka tekee dynaamiset BI-raportit puolestasi. BI Book mahdollistaa Procountorin datan visualisoinnin tehokkaasti tarjoten laajan kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta. BI Bookin avulla voit myös yhdistää useamman Procountor-ympäristön sekä tuoda dataa muista yrityksesi järjestelmistä jopa ulkomailta.

Helposti käyttäjiensä muokattavissa olevat raportit mahdollistavat tunnuslukujen vertailun yrityksen eri dimensioiden välillä vaivattomasti ja lukuihin porautumisen aina tositetasolle asti. BI Book -työkalun taustalla on Renance – Automated Financial Services Oy. He hankkivat puolestasi Power BI:n käyttöön tarvittavat lisenssit ja luovat sinulle tarvittavat työtilat Power BI Serviceen, jonka kautta voit aikatauluttaa raporttien päivittymisen. BI Bookin raportit voidaan myös halutessasi tuoda omaan jo olemassa olevaan Power BI -ympäristöösi.

BI Book -raportointityökalu helpottaa merkittävästi raporttien hallintaa ja niiden jakamista keskittäen yrityksesi tärkeimmät näkymät yhteen selkeään portaaliin. BI Book -portaalissa käyttäjän on mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata ja poistaa omia raporttejaan sekä lisätä kokonaan uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voit hallita itse tarpeesi mukaan. BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua myös suoraan Exceliin napin painalluksella. BI Bookiin kirjautuminen tapahtuu valintasi mukaan selaimen kautta joko Google- tai Microsoft-tilin avulla.

Integraation kuvaus

BI Book on yhteydessä suoraan Procountoriin ja hakee sieltä koko kirjanpitoaineiston raportointikäyttöön. Osana integraatiota suoritetaan myös jälkilaskenta, jotta kustannuspaikat menevät oikein. Taustalla pyörivät Power BI -mallit ja niissä elävä data päivittyy automaattisesti, mikä takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden.

Kirjanpidossa asioita tapahtuu tauotta ja BI Book tarjoaakin mahdollisuuden päivittää raportit ja datan myös omatoimisesti milloin tahansa. BI Book -välirajapinnan avulla data on valmiiksi mallinnettu analytiikan käytön kannalta järkevästi. Sen avulla pystyt yhdistämään Procountorin helposti myös muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau, Looker, Excel ja Google Data Studio.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä BI Book kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
BI Book

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
+358 44 272 3224 / bibook@renance.com / Verkkosivut


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

BI Book