Collapick Tempo

Collapick Tempo on selainpohjainen ja helppokäyttöinen ERP-järjestelmä, jonka tuoteperhe kattaa teollisuuden-, tukun-, sekä huollon tarpeet. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit käyttöönottaa tarvitsemasi toiminnallisuudet, kuten CRM-, tuotanto-, varasto-, myynti-, osto-, laskutus- tai huoltomoduulit. Collapick Tempon moottorina toimii Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä.

Ohjelmiston kuvaus

Collapick Tempo tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta. Sitä sekä sen moottorina toimivaa avoimen lähdekoodin Odoo ERP:iä on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa vastaamaan valmistavan teollisuuden, tukun sekä huollon tarpeita.

Collapick Tempo on täysin mobiili pilvipalvelu, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain kaikilla laitteillasi. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit skaalata järjestelmän kokoa yrityksesi kasvun ja tarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi käyttöönottaa moduuleita pala kerrallaan. Lähes poikkeuksetta ERP-järjestelmiin on tehtävä asiakaskohtaista konfigurointia, joka onnistuu saumattomasti asiantuntijoidemme avustuksella.

Tempo mahdollistaa EDI-yhteydet esimerkiksi keskusliikkeisiin sekä integraatiot suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin. Lisäksi se tarjoaa helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin. Moderni ja selkeä visuaalinen ulkoasu helpottaa ja nopeuttaa työntekoa näyttämällä esimerkiksi värikoodit töille ja niiden vaiheistuksille.

Collapickin tuotteisiin pääsee tutustumaan pyytämällä demon ohjelmistosta. Collapickin henkilökunta esittelee mielellään ohjelmistoa esimerkiksi etänä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Teollisuuteen, tukkuun ja huoltoon optimoitu Odoo ERP
• Modulaarinen järjestelmä, jossa valittavana kaikki toiminnot tai moduuli kerrallaan: esim. varasto, tuotanto, CRM, myynti, osto tai huolto
• EDI-yhteydet sekä integraatiot suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin
• Erilaisia tuotekonfiguraattoreita asiakastarpeisiin sekä helppokäyttöliittymät tuotantoon, varastoon ja huoltoon
• Täysin mobiili ja asiakaskohtaisesti muokattavissa oleva pilvipalvelu

Integraation kuvaus

Hoida toiminnanohjaus Collapick Tempolla ja taloushallinto Procountorilla! Siinä missä Procountor tarjoaa kattavasti toiminnallisuuksia yrityksen taloushallintoon, Collapick Tempo täydentää kokonaisuutta tuomalla mukaan kattavan varasto- ja materiaalihallinnon oman toiminnanohjausjärjestelmänsä kautta.

Collapick Tempo ja Procountor toimivat yhdessä API-integraation avulla. Sekä myynti- ja ostolaskut että tuote- ja asiakastiedot liikkuvat ohjelmistojen välillä automaattisesti.

Asiakas- ja tuotetiedot synkronoidaan kaksisuuntaisen rajapinnan avulla ja tiedot tarvitsee päivittää vain yhteen järjestelmään: Collapick Tempo toimii rekistereissä masterina. Integraation käyttöönoton yhteydessä voidaan asiakkaat hakea Collapick Tempoon asiakkaan käytössä olevasta Procountor-ympäristöstä. Myös verkkolaskutusosoitteet voidaan hakea y-tunnuksen avulla. Asiakkaat voidaan jättää myös synkronoimatta asiakaskohtaisista asetuksista, jolloin asiakastiedot siirtyvät vain laskulla, esimerkiksi käteisasiakkaiden tai verkkokaupan koontisuoritusten kohdalla. Ainoastaan yhden asetuksen takaa voidaan myös määrittää, synkronoidaanko tuotetiedot näiden järjestelmien välillä vai ei.

Myyntilaskut ja hyvityslaskut siirtyvät integraation avulla laskukohtaisesti Procountoriin. Siirtyviä tietoja ovat myös rivikohtaiset tilitöinnit/alv-statukset. Asiakkaan takana olevista oletusasetuksista voidaan valita myös myyntitili, joka siirtyy laskulle.

Asiakas voi hakea Procountorista Tempoon ostolaskut, ja kohdistaa viitteellä Tempon ostotilaukseen. Asetuksista voidaan valita, haetaanko ainoastaan ne laskut, joille löytyy kohdistava viite.

Temposta Procountoriin myyntilaskulle siirtyvät seuraavat tiedot: Maksuehdot, toimituslausekkeet, laskutustapa, valuutat, asiakasviite, asiakkaan tilausnumero, rivialennukset, rivikommentit, lisätiedot, y-tunnus, sekä alv-tunnus +rivikohtaiset tiliöinnit/alv-statukset. Myös asiakkaan toinen nimikenttä siirtyy lisäosan avulla, mutta ei oletusarvoisesti.

Tempon omana ominaisuutena laskulle voidaan lisätä tietoja myös asiakaskohtaisesti, esimerkiksi lähetystunnus.

Integraation käyttöönotto

API:

Collapick avustaa integraation käyttöönotossa ja varmistaa, että halutut tiedot siirtyvät järjestelmien välillä.

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -painikkeesta tai ota yhteyttä Collapickin asiakaspalveluun.
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan ”Salli laskutettavien rajapintojen käyttö”).
  3. Luo uusi Procountor käyttäjätunnus (API-käyttäjä) tai valitse tunnus, johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen.

Integraation käytöönoton yhteydessä Collapickin päässä tehdään joitakin muutoksia asetuksiin: esim. tuotteiden yksiköille asetetaan Procountor-yksikön tunnukset, valitaan oikeat (jos tarvitaan) ALV-statukset verokantoihin ja mahdollisesti veroihin (rivikohtainen).

integrator

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Collapick Tempo

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kaupan ala, Tuotteiden valmistus

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
044 989 1350 / info@collapick.com / Verkkosivut

Collapick Tempo