Easoft

Ohjelmiston kuvaus

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen yritysten projektinhallintatyökalu, joka tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen. Pilvipalveluna toimivaa järjestelmää voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella. Ohjelmaa käyttävät asennusliiketoimintaa harjoittavat yritykset kuten monenlaiset remontti- ja saneerausyritykset, LVIS-liikkeet, peltisepänliikkeet, viherrakentajat, maalaus- ja tasoiteyritykset jne.

 

Ohjelman avulla voi hoitaa muun muassa

 

Easoftilla on ollut merkittävä positiivinen vaikutus yrityksen liiketoiminnan kasvuun ja yrityksen hallintaan. Kolmen tärkeimmän avainhenkilön aikaa vapautui arvioni mukaan 20-30 prosenttia Easoftin käyttöönoton myötä.

Sorcolor Oy, yrittäjä Samuel Soronen

Integraation kuvaus

Easoftin ja Procountorin välillä on myyntilaskurajapinta. Rajapinta on toteutettu API-teknologialla. Kun Easoftissa laskee tarjouksen, josta syntyy tilaus, muuttuu tilaus laskuksi siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Procountoriin ja lasku lähtee Procountorista asiakkaalle automaattisesti. 

Easoftiin tehdyt työaikakirjaukset saadaan siirrettyä Procountoriin palkanlaskentaa ja kirjanpitoa varten valmiilla CSV-siirtotiedostolla.

Kysy lisää tietoa!

0400 321 551

juha.limma@easoft.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: