Easoft

Ohjelmiston kuvaus

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen yritysten projektinhallintatyökalu, joka tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen. Pilvipalveluna toimivaa järjestelmää voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella. Ohjelmaa käyttävät asennusliiketoimintaa harjoittavat yritykset kuten monenlaiset remontti- ja saneerausyritykset, LVIS-liikkeet, peltisepänliikkeet, viherrakentajat, maalaus- ja tasoiteyritykset jne.

 

Ohjelman avulla voi hoitaa muun muassa

 

Easoftilla on ollut merkittävä positiivinen vaikutus yrityksen liiketoiminnan kasvuun ja yrityksen hallintaan. Kolmen tärkeimmän avainhenkilön aikaa vapautui arvioni mukaan 20-30 prosenttia Easoftin käyttöönoton myötä.

Sorcolor Oy, yrittäjä Samuel Soronen

Integraation kuvaus

Easoftin ja Procountorin välillä on myyntilaskurajapinta. Rajapinta on toteutettu API-teknologialla. Kun Easoftissa laskee tarjouksen, josta syntyy tilaus, muuttuu tilaus laskuksi siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Procountoriin ja lasku lähtee Procountorista asiakkaalle automaattisesti. 

Easoftiin tehdyt työaikakirjaukset saadaan siirrettyä Procountoriin palkanlaskentaa ja kirjanpitoa varten valmiilla CSV-siirtotiedostolla.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Easoft kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

Videot

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Easoft

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt, Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
0400 321 551 / juha.limma@easoft.fi / Verkkosivut

Easoft