Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Huoltokanava

Kiinteistöhuollon työt järjestykseen. Huoltokanava on toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmä kiinteistöhuoltoon ja asennustyöhön.

    Ohjelmiston kuvaus

    Huoltokanavalla saat kiinteistöhuollon työt järjestykseen ja hallintaan. Näet mitä työntekijät tekevät, ja tehdyt kirjaukset siirtyvät laskutukseen asti.

    Loistava käyttää puhelimella ja tabletilla. Kaikki tieto kulkee mukana taskussasi. Puhelimella teet myös kuittaukset ja merkinnät.

    Huoltokanava saa huoltomiehiltä paljon kiitosta helppokäyttöisyydestä.

    Tarvikkeiden kirjaaminen on nopeaa, sillä Huoltokanavassa on automaattisesti päivittyvät tukkujen hinnastot. Lisäksi Huoltokanava voidaan kytkeä suoraan tukkujen järjestelmään, jolloin tilausvahvistukset siirtyvät hintatietoineen Huoltokanavaan heti ostotapahtuman jälkeen.

    Laskuttaminen saadaan Huoltokanavan avulla pitkälti automatisoitua. Tehdyt työt ja tarvikkeet kertyvät laskutukseen asiakkaittain, josta ne viedään nappia painamalla laskulle ja siirretään Procountoriin.

    Huoltokanava sopii kiinteistöhuoltoon ja asennustöihin.

     

     

    Ominaisuudet

    Töiden ja työjonon hallinta

    Töiden raportointi asiakkaille

    Kattava laskutusjärjestelmä

    Työtuntien ja tarvikkeiden kirjaaminen

    Kiinteistöhuollon erikoistoiminnot

    Procountor + Huoltokanava

    Myyntilaskut siirtyvät napin painalluksella Huoltokanavasta Procountoriin. Reskontratieto välittyy Procountorista takaisin Huoltokanavaan, joten myyntilaskujen maksutilanne näkyy Huoltokanavassa.

    Ratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Huoltokanavaan.

    Hinnoittelu

    Perusmaksu 40 €/kk, ensimmäiset 20 kiinteistöä 6,90 €/kpl/kk.

    Tutustu Huoltokanavan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

    Integraatio

    Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

    Huoltokanava

    Toimiala:

    Huolto- ja korjaamopalvelut, Kiinteistöala, Rakentaminen ja asennustyöt


    Ratkaisualue:

    Toiminnanohjaus


    Toimittaja:

    Huoltokanava


    Hinta:

    Perusmaksu 40 €/kk, ensimmäiset 20 kiinteistöä 6,90 €/kpl/kk.

    Tutustu Huoltokanavan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

    Jätä yhteydenottopyyntö

    Haluan yhteydenoton:*

    Search