Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Admicom Insite

Admicom-ohjelmistot on suunnattu rakennusalalle. Admicom Insitella voi valvoa reaaliaikaisesti rakennushankkeen kustannuksia ja tuottoja sekä tehdä kustannusennusteita ja hankkeen talousraportteja. Insiten voi yhdistää Procountoriin valmiilla integraatiolla.

  Ohjelmiston kuvaus

  Admicom Insite on rakentamisen kustannusseurannan työkalu, joka voidaan integroida Procountor-taloushallintajärjestelmään. Insiteen luodaan hankkeen kustannusten tavoitearvio litteratasoisesti joko Excel-tuontina tai hyödyntäen Admicom Estima – määrä- ja kustannuslaskentaohjelmistolla tuotettua tietoa. Mikäli tavoitteesta poiketaan, voidaan Insitessä päivittää hankkeen ennustetta.

  Varsinainen toteuma imuroidaan Procountor-integraation kautta, niin ostolaskujen, palkkojen, kuin myyntitulojenkin osalta. Insiten ja Procountorin yhteistyöllä tiedät, miten hankkeellasi menee reaaliaikaisesti. Tämä mahdollistaa hankkeen litterakohtaisen kustannushallinnan ja tuottaa tietoa, jolla kustannuslaskentaa voi tarkentaa ja tehostaa.

  Admicom Insite tunnettiin aiemmin Tocoman Raportointi nimellä.

   

   

  Kuvassa on Insiten Litterat-näkymä, jossa näet litterakohtaisen tavoitteen, ennusteen, ja toteuman. Litteroille kohdistuneet ostolaskut ja palkat. Estima-ohjelmassa tuotetut laskennan suoriterivit kustannuksineen ja määrineen ovat myös nähtävillä litterakohtaisesti.

  Integraation kuvaus

  Admicom Insiten voi integroida Procountoriin, jolloin tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti. Tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä myös kaksisuuntaisesti ja reaaliaikaisesti.

  Liittymärajapinta on toteutettu API-liittymänä (WS REST -rajapintateknologia). Procountorista siirtyy Insiteen reaaliaikainen ja automaattinen osto- ja myyntilaskutieto, palkkatieto ja ostolaskujen kuvat. Vastaavasti Insitestä siirtyy automaattisesti myyntilaskujen tietosisältö Procountoriin, josta Procountor muodostaa myyntilaskun asiakkaan muokattavaksi ja hyväksyttäväksi.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Admicom Insite


  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  Admicom


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search