Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Caleido

Caleido on helppokäyttöinen ohjelmisto johdon raportointiin, budjetointiin ja kassavirran ennustamiseen. Plug-n-play käyttöönotto tapahtuu minuuteissa ja saat konkreettiset hyödyt heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

  Ota yhteyttä

  Oletko jo Caleidon ja Procountorin käyttäjä?

  Ohjeet yhteyden aktivointiin

  Ohjelmiston kuvaus

  Toimitusjohtajalle ja yrittäjille

  Johda tiimiäsi raporteilla ja ennusteilla, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteitä. Näe kokonaiskuva yhteenvetoraporteilta tai poraudu aina laskun kuvalle saakka. Raporttipohjia voit kopioida ja muokata sekunneissa ilman konsulttia. Kassavirtaennusteen laatiminen onnistuu muutaman tunnin käyttöönottojakson jälkeen ilman syvällistä talouspuolen osaamista.

  Talousjohdolle

  Rakenna ajuripohjainen talousmalli muutamassa tunnissa, ei päivissä tai viikoissa. Talousmallin pohjalta pystyt laatimaan dynaamisia budjetteja käden käänteessä. Oletusten muuttuessa päivität budjettia muutamalla klikkauksella. Ja Exceliin verrattuna, Caleidossa teet muutoksia raporttipohjiin, vaihdat vertailusarakkeita tai aikajännettä ilman pelkoa kaavojen rikkoutumisesta.

  Ominaisuudet

  Kassavirtaennuste

  Caleidossa budjetointi ja kassavirran ennustaminen on samaan aikaan vaivatonta ja tarkkaa. Budjetointi tapahtuu valmiilla budjettielementeillä, jotka noudattavat kahdenkertaisen kirjanpidon logiikkaa. Kassavirtaennuste syntyy suoraan tulosbudjetin ja keskeisten tase-erien pohjalta. Toteutuneesta kassasta on dynaaminen kytkös budjetin kassavirtaan.

  Dimensiopohjainen raportointi

  Ymmärrä liiketoimintaasi entistä syvemmin: rikasta rivitason kirjanpitodataa Caleidon dimensiointikoneella – dimensioit tuhansia rivejä hetkessä raahaamalla ja voit luoda sääntöjä toistuville nimikkeille. Voit hyödyntää raportoinnissa rinnalla myös Procountorin dimensioito ja dimensiojakoa. Suodattimilla voit keskittyä esim. tietyn segmentin tai toimipisteen lukuja.

  Ajuripohjainen mallinnus

  Ota muuttuva maailma haltuun ajuripohjaisella mallinnuksella. Nopeasti liikkeelle valmiilla ajureilla ja voit luoda rajattomasti omia ajureita sitä mukaan, kun mallisi tarkentuu. Ajuripohjaisuus mahdollistaa dynaamisen budjetin ylläpitämisen, jota on nopea hienosäätää, kun kilpailutilanne muuttuu. Aseta eri skenaarioita.

  Raportti- ja kaavaeditori

  Laadi räätälöityjä raportteja helposti raahamalla. Ryhmittele yksittäisen raporttirivin tietoja minkä tahansa dimension tai dimensioiden suhteen. Rakenna monipuolisia kaavoja vaivattomasti viittaamalla dimensionimikkeisiin, kirjanpidon tileihin, tiliryhmiin ja yhdistämällä näitä tyypillisimpiin operaattoreihin.

  Procountor + Caleido

  Caleidon integraatio synkronoi Procountorin keskeisen kirjanpitotiedon rivitasolla – myyntilaskut ja niiden visualisointi, ostolaskut ja niiden PDF-kuva, muistiotositteet, palkat, matkalaskut, maksatustiedot, liikekumppanit, dimensiot ja dimensiojyvitykset sekä tilikartta. Synkronointi tapahtuu kerran tunnissa ja täysi synkronointi (ml. poistetut tositteet) tehdään kerran vuorokaudessa. Caleido mahdollistaa Procountorin datan päällä toteutettavan monipuolisen johdon raportoinnin, joka on aina ajan tasalla ja erillään lakisääteisestä kirjanpidosta.

  Caleido tukee perustilikarttaa ja sen eri variaatioita.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Caleido

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Caleido


  Ota yhteyttä

  Oletko jo Caleidon ja Procountorin käyttäjä?

  Ohjeet yhteyden aktivointiin

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search