Hyppää sisältöön

CarbonLink hiilijalanjälkilaskuri

Automaattinen hiilijalanjälkilaskuri – yrityksille, jotka haluavat laskea hiilijalanjälkensä luotettavasti ja nopeasti.

 

  Miten Carbonlink toimii yhdessä Procountorin kanssa. Hiilijalanjälkilaskuri

  Ohjelmiston kuvaus

  CarbonLinkistä saat kuukausikohtainen hiilijalanjälkiraportin automaattisesti Procountoriin. Yrityksesi hiilijalanjälki lasketaan käyttäen tietoja yrityksen matka-, kulu-, ja ostolaskuilta.

  Procountorin tietoja hyödyntävä automaattinen laskuri tuottaa hiilijalanjälkiraportin edullisesti ja vaivattomsti kuukausittain, ja näin pystyt raportoimaan toimenpiteidesi vaikutusta nopeastikin.

  Kattava ja yksityiskohtainen raportti hiilijalanjäljestä

  Taloustietojen avulla kaikki organisaatiosi päästöt tulevat lasketuksi. Laskuri huomioi erityisesti EU:n kestävyysraportointia koskevassa direktiivissä (CSRD, Corporate Sustainability Reporting Directive) mainitut Scope 3 -päästöt.

  Hiilijalanjäljen raportointi onnistuu myös kustannuspaikoittain ja tileittäin. CarbonLink-laskuri visualisoi yrityksesi päästöt selkeästi eri kategorioihin kululuokkien ja tilien mukaan.

  Laskenta perustuu tutkittuun tietoon. CarbonLink Oy on lähtöisin Helsingin yliopistosta ilmakehätieteilijöiden parista, ja hiilidata tulee useista eri tutkimukseen perustuvista lähteistä, kuten Helsingin yliopistolta, VTT:ltä, Suomen Ympäristökeskukselta sekä myös kansainvälisesti käytetyltä GHG-protokollalta.

  Seuraa hiilijalanjäljen laskennan tuloksia reaaliaikaisesti

  Ohjelmisto alkaa laskea hiilijalanjälkeä reaaliaikaisesti heti tuotteen aktivoimisesta, joten tuloksia voit seurata jatkuvasti jo kuluvan vuoden aikana.

  Saat raportit kuluvan vuoden päättyneiltä kuukausilta sekä kerran vuodessa koko edellisen vuoden raportin edellyttäen, että palvelu ollut käytössä edellisenä vuonna. Voit myös ladata koko hiilijalanjälkidatan itsellesi.

  Tilitoimistoille voidaan avata näkymä asiakkaittensa tietoihin CarbonLinkin sovelluksessa. Näin tilitoimistona voit tukea asiakkaitasi vastuullisuusraportoinnissa ja sisällyttää asiakkaan vastuullisuusraporttiin myös yrityksen hiilijalanjälkeen liittyviä kuvia ja tietoa.

  Ominaisuudet

  Helppokäyttöinen ja tilaaminen vaivatonta

  Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Aloita klikkaamalla ”Tutustu ja tilaa”!

  Automatisoitu

  Ei Exceleiden täyttöä ja työlästä tiedonkeruuta. CarbonLink laskee hiilijalanjäljen talousdatan pohjalta. Saat raportin kuukausittain suoraan Procountoriin.

  Nopeat tulokset

  Pääset nopeasti analysoimaan tuloksia ja tekemään päätöksiä faktojen pohjalta.

  Tiedepohjainen

  Helsingin yliopiston ilmakehätieteilijöiden kehittämä.

  Jatkuva seuranta

  Tavoitteiden seuranta ja reagointi aidosti mahdollista.

  Asiantuntija tukenasi

  Mahdollisuus saada asiantuntijan analyysi omasta hiilijalanjäljestä ja suositellut toimenpiteet jatkosta.

  Asiakaskokemuksia

  “CarbonLinkissä parasta on käyttöönoton helppous, nopeus ja loistava hinta-laatusuhde. Pienenkin yrityksen on helppo aloittaa hiilijalanjälkilaskurin käyttö. CarbonLinkin merkittävä hyöty on, että se antaa meille tietoa, jota voimme hyödyntää omassa liiketoiminnassa ja jakaa eteenpäin. Näemme läpinäkyvästi, miten olemme onnistuneet ympäristövastuullisuudessa.”

  Tulevaisuuden Tilitoimisto Oy, toimitusjohtaja Satu Saarimaa,

   

  ”Isoon yhteiskunnalliseen muutokseen tarvitaan modernit työkalut, jotta organisaatiot voivat aidosti osallistua ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Automatisaatio tuo hiililaskennan kaikenkokoisten toimijoiden saataville. Yhdessä tiede ja liiketoiminta ovat valtava voima, jonka haluamme valjastaa rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Suomessa ollaan jo nyt maailmanlaajuisesti tunnettuja ilmakehätieteiden edelläkävijöitä ja nyt on mahdollista tehdä sitä myös liiketoiminnan kautta. Tutkimustieto, avoimet datapankit ja hyvä talousdata mahdollistavat tämän täällä ihan eri tavoin kuin muualla maailmassa.”

  Helsingin yliopiston aerosoli- ja ympäristöfysiikan professori, akateemikko Markku Kulmala

  Procountor + CarbonLink

  CarbonLinkin käyttöönotto on vaivaton ja nopea. Hiilijalanjäljen laskennan aloittaminen tapahtuu avaamalla Procountorin ja CarbonLinkin välinen rajapinta. Tilattuasi palvelun saat yksinkertaisen ja tarkan ohjeen sähköpostiisi ja avaamisessa menee vain pari minuuttia. Käytännössä rajapinta avataan lisäämällä Procountor-ympäristöön tekninen API-käyttäjä, muokkaamalla käyttöoikeudet ja luomalla API-avain. Luodut tunnukset  toimitetaan CarbonLinkille. API-avainten toimittamisen jälkeen CarbonLink aloittaa tiedon keräämisen reaaliaikaisesti sekä tuottaa sinulle raportin Procountoriin kuukausittain.

  Rajapinnan avaamisen jälkeen pääset itse kirjautumaan helppokäyttöiseen CarbonLink-sovellukseen, jossa pääset tarkastelemaan organisaatiosi hiilijalanjälkeä eri tavoin ja porautumaan tarkemmin yksittäisiin tietoihin.

  Lisäkäyttäjien kohdalla toimitaan samalla tavalla: ensin kirjaudutaan palveluun ja sen jälkeen myönnetään oikeuksia.

  Hinnoittelu

  Tuotteen kuukausihinta sisältää API-rajapinnan käytön. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jatkuva palvelu alkaen 50 €/kk (min. 1 vuosi)

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  CarbonLink hiilijalanjälkilaskuri

  Ratkaisualue:

  Vastuullisuus


  Toimittaja:

  CarbonLink


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Jatkuva palvelu alkaen 50 €/kk (min. 1 vuosi)

  Search