Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

KuljetusVelho

KuljetusVelhossa voit hallita kuljetustapahtumia tilauksesta laskuun sekä samalla tarjota tilaajalle reaaliaikainen seurannan kuljetuksen vaiheista kattaviin päästöraportteihin asti.

  Ohjelmiston kuvaus

  KuljetusVelho on kuljetusliikkeen toiminnanohjausjärjestelmä,

  KuljetusVelhossa voit hallita kuljetustapahtumia tilauksesta laskuun sekä samalla tarjota tilaajalle reaaliaikainen seuranta kuljetuksen vaiheista kattaviin päästöraportteihin asti.

  KuljetusVelhoa käyttävät yritykset, jotka haluavat hyödyntää sähköisen tilaamisen ja paperittoman kuljetusprosessin avulla nopeampaa ja virheettömämpää toimintaa – sekä nopeuttaa laskutustaan ja rahan kiertoa merkittävästi manuaaliseen prosessiin verrattuna.

  LogiSystems on alan asiantuntija 25-vuoden kokemuksella. Ohjelma on nykyaikainen ja saatavilla eri kielillä ja toimii SaaS (Software as a Service) palveluna nettiselaimessa eikä vaadi mitään asennuksia – nettiselain ja toimiva internetyhteys riittää.

  Voit tarjota myös asiakkaillesi Track&Trace palvelun kautta tiedot lähetyksen etenemisestä ja laajemmin asiakasnäkymissä perustuen mm. tapahtumien paikannusdataan (koordinaatit) ja pakkauksien skannaustietoihin. Voit hallinnoida asiakkaille, logistiikkakumppaneille sekä asiakkaiden asiakkaille tarjottavia tuotteita ja palveluja.

  Raportoinnin kautta näet kattavan ja reaaliaikaisen seurannan resurssien tehokkaan käytön osalta, kannattavuuden seurannan ja myynnin seurannan sekä kuljetuskaluston huollot ja niiden kustannukset sekä päästöraportoinnin (CO2).

  Ominaisuudet

  Satoja rajapintaratkaisuja tilausten sisään lukuun sekä välittämiseen kuljetusyrityksille. Oma RestAPI rajapinta.
  Paperiton kuljetusprosessi, jossa kuljettaja voi pyytää toimituskuittauksen puhelimen näytölle.

  Ajojärjestelyt

  Kuljetustilaukset voit järjestellä manuaalisesti tai automaattisesti niin omalle kalustolle kuin sopimuskumppaneille. Keikkojen seuranta reaaliaikaisesti. Mobiilityökalu kuljettajan käytössä.

  Hinnoittelu

  Monipuoliset hinnoittelumallit perustuen esim. postinumeroihin, myyntihintoihin, tilityshintoihin, satunnaiset keikat jne.

  Kaluston hallinta ja huollot

  Kalustorekisteri ajan tasalla. Reaaliaikainen tieto kuljetusten vaiheista mahdollistaa korkeat käyttö- ja täyttöasteet.

  Laskutukset ja kuljettajien tilitykset

  Rahtikirjat voidaan laskuttaa välittömästi kuljetustehtävän päätyttyä. Itselaskutukseen (tilityksiin) monipuoliset ja laajat mahdollisuudet.

  Poikkeamien hallinta

  Kuljetusprosessin aikana havaitut poikkeamat mobiilisti ja myös jälkikäteen havaitut poikkeamat tai reklamaatiot saadaan kirjattua järjestelmään ja kohdistettua tilauksiin.

  Mobiilityökalu

  Tilaukset reaaliaikaisesti järjestelmään – nopeat toimitukset.

  Asiakaskokemuksia

  ”Taloushallintaohjelmistona meillä on Procountor, johon KuljetusVelhossa muodostetut laskut siirretään helposti rajapinnan yli. Näin toimien rutiinit ovat virheettömiä ja laskujen lähetys verkkolaskuina helpottaa ja selkeyttää toimintaa, kertoo toimitusjohtaja Kari Pynnönen.” Kuljetusliike Pynnönen International Ltd Oy on perheyritys, jolla on yli 70 vuoden kokemus kotimaan, Euroopan ja CIS-maiden kuljetuksista. Pynnösellä on jo usean vuoden ajan käytetty KuljetusVelhoa operatiivisessa toiminnassa ja laskutuksessa.

  Procountor + KuljetusVelho

  Rahtikirjat ja satunnaiset keikat voidaan laskuttaa välittömästi kuljetustehtävän päätyttyä. Myyntilaskut siirretään Procountoriin ja niihin liittyvä maksatustieto palautetaan KuljetusVelhoon. Käyttöönoton jälkeen asiakas- ja tuotehallinnan masterina toimii KuljetusVelho eli uudet asiakkaat ja tuotteet perustetaan KuljetusVelhossa.

  Käyttöönotto on helppoa, kumppani auttaa käyttöönotossa.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  KuljetusVelho

  Toimiala:

  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  LogiSystems Oy


  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search