Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Laskujen automaattisiirto -liittymä

Avoin rajapinta (sftp) integraatioiden rakentamista varten.

  Laskujen automaattisiirto -liittymän avulla Procountoriin voi liittää erilaisia ohjelmistoja ja automatisoida tiedonsiirtoa ohjelmistojen välillä.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä tukee myynti-, osto-, matka- ja kululaskujen siirtoa ja se soveltuu esimerkiksi toiminnanohjaus- ja verkkokauppaohjelmistojen liittämiseksi Procountoriin. Aineiston parametroinnin avulla liittymä on joustavasti mukautettavissa eri käyttötarkoituksiin.

  Teknisesti tietojen siirtoon käytetään liittymässä SFTP-tiedonsiirtomenetelmää (SSH File Transfer Protocol). Siirtyvien tiedostojen tulee olla xml-muotoisia Finvoice 1.2.-standardin versiota mukaillen, eli tiedostoilla tulee olla tiettyjä Finvoice-standardin ulkopuolisia elementtejä ja osaa Finvoice-standardin mukaisista elementeistä taas ei aineistolta lueta lainkaan.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä on saatavilla Procountor Taloushallinto -ympäristöihin.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä sopii yrityksille, jotka haluavat rakentaa integraation suosittuun Procountor Taloushallinnon ohjelmistoon. Procountorissa on kaikki mitä asiakkaat tarvitsevat yrityksen taloushallintoon yritysmuodosta tai koosta riippumatta.

  Yhdistämällä käyttämäsi ohjelmiston Procountoriin tehostat liiketoimintaasi, säästät aikaa ja saat automatisoitua manuaaliset työvaiheet. Procountor tarjoaa markkinoiden parhaat reaaliaikaiset rajapinnat, vakioidut ratkaisut löytyvät Procountor Storesta.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä kautta voit siirtää esim. myyntilaskuja Procountorin reskontraan, lähetettäväksi ja kirjanpitoon.

  Ominaisuudet

  Laskujen automaattisiirto -liittymän avulla voit liittää erilaisia ohjelmistoja ja automatisoida tiedonsiirtoa ohjelmistojen välillä.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä on helppo ottaa käyttöön.

  Tarjoaa yhteyden suosittuun Procountor Taloushallintoon.

  Veloitukseton testiympäristö testaamista varten.

  Avoin dokumentaatio ja käyttönoton tuki.

  Laskut viedään automaattisesti yrityksen Procountor-ympäristöön ja niille muodostuu kirjanpito oletusten mukaisesti.

  Laskut voidaan lähettää automaattisesti siirron yhteydessä.

  Procountor + Laskujen automaattisiirto -liittymä

  Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu, joka mahdollistaa laskuaineiston siirron automatisoidusti toisesta ohjelmistosta Procountoriin.

  Laskujen automaattisiirtoliittymän käyttöönotto edellyttää, että aineistoja lähettävään toiseen ohjelmistoon on toteutettu tai toteutetaan Accountor Finagon määrittämän tiedostokuvauksen mukainen laskuaineiston muodostus.

  Liittymässä käytetään SFTP-tiedonsiirtomenetelmää (SSH File Transfer Protocol). Siirtyvien tiedostojen tulee olla xml-muotoisia Finvoice 1.2.-standardin versiota mukaillen.

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

  Hinnoittelu

  Laskujen automaattisiirtoliittymän avausmaksu 550 €. Mikäli automaattisiirtoliittymän avaaminen edellyttää uuden tiedonsiirtoyhteyden avaamista Procountorin ja toisen ohjelmiston välille,
  veloitetaan liittymän avausmaksun lisäksi tiedonsiirron avausmaksu 550 €/liittymä.

  32 €/kk

  Avausmaksu 550 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Laskujen automaattisiirto -liittymä

  Ratkaisualue:

  Rajapintatyökalut


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  32 €/kk

  Avausmaksu 550 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin hinnastoon täällä.

  Search