Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Lenio TOP

Lenio TOP on toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla käyttäjä tietää tarkasti mihin työaikaa kuluu, kenen vastuulla tehtävät ovat ja mitä kentällä seuraavaksi tapahtuu. Integraatioiden avulla mm. myyntilaskut ja palkkatiedot siirtyvät vaivattomasti Lenio TOP:sta Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Lenio TOP järjestää päivittäisen työarjen tärkeimmät tehtävät, vastuualueet ja kirjaukset samaan paikkaan. Palvelun avulla saat tietää mitä yrityksessä tapahtuu, kenen toimesta ja mitä seuraavaksi on suunniteltu tehtävän.

  Kun työhön liittyvät kirjaukset, tilaukset ja työvuorot löytyvät selkeästi järjestelmästä, säästyy sekä aikaa että turhia piilokuluja. Ohjelmisto toimii kätevästi puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja leimauspäätteellä.

  Palvelu sopii monelle alalle, jossa liikkuvalla työllä on suuri merkitys. Lenio TOP asiakkaita löytyy muun muassa rakentamisen, logistiikan ja huoltoyhtiöiden saralta.

   

  Ominaisuudet

  Työaika

  Kirjaa työtunnit, seuraa, laskuta tuntien mukaan ja kerää palkka-aineistot.

  Tilaukset ja tarjoukset

  Käsittele tilauksia, ohjaa työtä ja laskuta tilauksista täsmällisesti. Luo tarjouksia helposti ja tee voitetuista tilauksia yhdellä klikkauksella.

  Töiden suunnittelu ja työvuorosuunnittelu

  Hallitse työjonoja, suunnittele työpäiviä, aikatauluta ja resursoi. Suunnittele ja hallinnoi teollisuuden ja linjaliikenteen työvuoroja.

  Projektit

  Luo, aikatauluta ja hallinnoi projekteja sekä laskuta niistä.

  Ostot

  Pysy perillä kuluista, hallinnoi ostolaskuja ja hyväksy ostolaskut läpi projektin.

  Laitteet

  Seuraa laitteiden tilaa, ylläpidä, vuokraa ja laskuta.

  Procountor + Lenio TOP

  Lenio TOP yhdistettynä Procountoriin tarjoaa monipuolisen toimialariippumattoman ratkaisun työnohjauksen ja taloushallinnan järjestämiseen. Tilauksista muodostetaan laskut Lenio TOP:ssa ja ne siirtyvät automaattisesti (API-rajapinnan avulla) Procountoriin, josta laskujen lähetys verkkolaskuina on nopeaa.

  Ostolaskut saapuvat Procountoriin, joten niiden käsittely sekä hyväksyntä voidaan tehdä täysin sähköisesti. Kohdelaskennalla projektien ja työmaiden kulut ovat aina käyttäjän tiedossa.

  Työaika- ja kulukirjaukset siirtyvät Lenio TOP:ista Procountoriin palkanlaskentaa varten määrämuotoisella tiedostolla. Oikea-aikaisen, hyväksytyn ja määrämuotoisen palkka-aineiston siirtäminen mahdollistaa palkanlaskennan pitkälle viedyn automaation ja laadun.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Alkaen 12 €/kk.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Lenio TOP

  Toimiala:

  Kiinteistöala, Logistiikka, Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Lenio


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 12 €/kk.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search