Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Junior Dimensiointi

Procountor Junior tuo tekoälyn Procountorin dimensiointeihin. Sen avulla voit käsitellä suuria tietomääriä, mikä tekee dimensioinnista entistäkin tehokkaampaa. Junior Dimensioinnin avulla voit käyttää aikasi paremmin.

  Palvelun kuvaus

  Junior Dimensiointi on tekoälyassistentti, joka ehdottaa ostolaskujen Tarkastaminen -näkymälle dimensiota ja dimensionimikkeitä – sinun vastuullesi jää vain tarkistaa ehdotusten oikeellisuus. Voit käyttää Junior Dimensiointia kaikille ostolaskuille tai ainoastaan tietyille laskuille. Se ei tee muutoksia esimerkiksi kirjanpitotiliin, ALV-statukseen tai ALV-vähennysprosenttiin. Tiliöintiehdotuksia puolestaan antaa toinen tekoälyassistenttimme Procountor Junior. Voit käyttää Procountor Junior Dimensiointia joko yhdessä Procountor Juniorin kanssa tai erikseen.

  Näin Procountor Junior Dimensiointi toimii:

  1. Ostolasku saapuu Procountoriin
   Junior Dimensiointi käy läpi laskun tietosisällön lasku- ja rivitasolla. Junior Dimensiointi voi käsitellä sekä Procountoriin saapuneet että käsin luodut ostolaskut.
  2. Junior Dimensiointi tekee ehdotukset dimensioista ja nimikkeistä
   Junior Dimensioinnin koneoppivat mallit tekevät laskulle dimensiointiehdotukset. Dimensiointiehdotukset tallennetaan suoraan laskun dimensiointeihin.
  3. Laskun tarkastaja tai hyväksyjä tarkistaa dimensioehdotukset
   Mahdolliset epävarmat dimensioinnit näytetään korostetulla värillä. Laskun tarkastaja tai hyväksyjä viimeistelee dimensiot tarkastamalla ja tallentamalla dimensioehdotukset. Laskun tarkastaja tai hyväksyjä voi korjata tarvittaessa myös Junior Dimensioinnin korostamattomia dimensioita, jolloin Junior Dimensiointioppii korjauksista.

  Ominaisuudet

  Reaaliaikainen päätöksenteko

  Junior Dimensioinnilla sisäisen laskennan tiedot ovat nyt entistä ajantasaisemmin käytettävissä yritysjohdon päätöksenteon tueksi.

  Nopeampi ostolaskujen dimensiointi

  Junior Dimensiointi auttaa kirjanpitäjää rutiinityössä. Kone oppii ihmistä nopeammin ja prosessoi isoja tietomassojakin tehokkaasti.

  Asiantuntijatyön laatu paranee

  Junior Dimensiointi vähentää manuaalista tietojen tallentamista. Kirjanpitäjä voi keskittyä yritysasiakkaalle arvoa tuottavaan, mielekkääseen asiantuntijatyöhön. Junior ehdottaa valmiita ratkaisuja, mikä nopeuttaa ammattilaisen päätöksentekoa.

  Valmiina Procountorissa

  Junior Dimensioinnin voi aktivoida käyttöön suoraan Procountorissa. Se on helppo ottaa käyttöön tai kytkeä pois päältä jopa laskukohtaisesti.

  Palvelun käyttöönotto

  Procountor Junior Dimensiointi on valmiina Procountorissa. Jotta Procountor Junior Dimensiointi on mahdollista ottaa käyttöön, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

  Juoksevan 12kk aikana ympäristössä tulee olla vähintään 50 ostolaskua, jotka katsotaan liiketapahtumiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että laskujen tulee olla tilassa Hyväksytty, Maksukiellossa, Odottaa siirtoa pankkiin, Siirretty pankkiin, Osittain maksettu, Maksettu muualla tai Maksettu. Ostolaskut tulee tiliöidä riveittäin. Tämä voidaan tarkistaa Käyttöasetukset-näkymällä (Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset).

  Junior voidaan ottaa käyttöön joko ostolaskun Tarkastaminen-näkymällä avautuvan avustetun käyttöönoton avulla tai vaihtoehtoisesti Käyttöasetukset-näkymällä.

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

   

  Hinnoittelu

  Procountor Junior Dimensioinnin hinta määräytyy yrityskohtaisesti Procountor Taloushallinto -paketin mukaan seuraavasti:

  Alku Ei saatavilla
  Kevyt Ei saatavilla
  Perus 9,90 €/kk
  Plus 19,90 €/kk
  Max 29,90 €/kk
  Premium 39,90 €/kk
  Rajaton 49,90 €/kk

   

  alk. 9,90 €/kk

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Junior Dimensiointi

  Ratkaisualue:

  Ostot ja kuitit


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  alk. 9,90 €/kk

  Search