Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Sopimuslaskutus

Laskuta asiakkaitasi sopimuksen mukaan.

  Palvelun kuvaus

  Sopimuslaskutus on hyvä työkalu silloin, kun veloitettavat summat ja määrät vaihtelevat erilaisten tilanteiden mukaan. Esimerkkejä sopimuslaskutuksen käyttötilanteista on projektin laskuttaminen toteutuneen etenemisen mukaan, erilaiset lisenssimaksu ja säännöllinen konsultointi.

  Jos taas säännöllinen laskutus on veloitusten summien ja määrien osalta ennakoitavaa ja muuttumatonta (kuten esimerkiksi vuokralaskuissa), on joukkolaskutuksen käyttäminen tällöin kätevämpi vaihtoehto. Katso myös töiden laskutus asiakkaille tehdyn työn laskuttamista varten.

  Asiakkaan perustietoihin tallennetaan sopimuksen tiedot; sopimusnumero, sisältö, alkupäivämäärä ja mahdollisesti loppupäivämäärä, laskutusväli sekä laskutettava tuote tai palvelu. Laskutusvaiheessa asiakkaan laskulle voidaan lisätä myös muita laskutettavia tuotteita tai palveluita. Kun sopimuslaskutus ajetaan läpi esim. kerran kuukaudessa, se tuo laskutettavaksi ne sopimukset, jotka kuuluu laskuttaa kyseisen kuukauden aikana ja joita ei vielä siinä kuussa ole laskutettu.

  Ominaisuudet

  Sopimuslaskutuksella pystyt kätevästi valmistamaan myyntilaskuja asiakkailla, joihin sinulla on jatkuva laskutussuhde, mutta hinnat vaihtelevat sopimusajan sisällä. Yleisempiä tällaisia laskuja ovat:

  Projektien laskuttaminen

  Projektien laskuttaminen toteutuneen etenemisen mukaan.

  Säännöllinen konsultointi

  Säännöllinen konsultointi tai koulutus, jossa laskutettavat tuntimäärät vaihtelevat.

  Lisenssimaksut

  Lisenssimaksut, joiden summa vaihtelee käytön mukaan.

  Sopimuskannan hallinnointi ja raportointi

  Näet kaikki sopimukset ja sopimuskannan arvon sekä laskutustilanteen samasta paikasta.

  Asiakaskokemuksia

  • Sopimuslaskutuksen ansiosta lisenssimaksujen laskuttaminen käy todella vaivattomasti. Ilman sopimuslaskutusta käyttäisimme kymmeniä tunteja enemmän aikaa laskutukseen.”
   Rami Peltonen, Lyyti Oy

  Palvelun käyttöönotto

  Sisältyy Taloushallinto Premium ja Rajaton -tuotepaketteihin. Jos et ole varma mikä tuotepaketti sinulla on käytössä, voit kysyä sitä meiltä alla olevan yhteydenottopyyntö-lomakkeen avulla.

  Haluatko keskustella lisäominaisuuksista vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

  Voit lukea tarkemmin, miten ominaisuus toimii, Procountorin ohjekirjasta.

  Hinnoittelu

  Hinnat koskevat ainoastaan Kevyt-, Perus- ja Plus-tuotepaketteja. Laajemmissa paketeissa palvelu sisältyy hintaan.

  32 €/kk

  Avausmaksu 0 € 110 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Sopimuslaskutus

  Ratkaisualue:

  Laskutus


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:

  Kampanja

  Kevätkampanjan (4.3.–31.5.) ajan avaus 0 €!

  Hinta:

  32 €/kk

  Avausmaksu 0 € 110 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin hinnastoon täällä.

  Search