Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Töiden laskutus

Helpota asiakkaillesi tehtyjen töiden laskuttamista.

  Palvelun kuvaus

  Töiden laskutuksen avulla työtunnit ja muut laskutettavat suoritteet voit kirjata asiakkaan tietoihin talteen ja muodostaa sitten asiakkaiden myyntilaskut yhdellä kertaa.

  Töiden laskutus -toiminnolla asiakkaan perustietojen taakse tallennetaan laskutettavat työt sitä mukaan, kun niitä tehdään. Töiden laskutukseen on myös mahdollista liittää useita tuoterivejä liittämällä tiedot suoraan esimerkiksi Excelistä. Laskutettavia töitä voi myös lisätä näppärästi etusivun widgetin kautta. Laskutettavat työt voi myös kootusti lisätä jo esim. Procountor Sopimuslaskutuksen kautta muodostetuille laskuille.

  Töiden laskutukseen voi merkitä niin tuotteita kuin palveluitakin joissa yhdelle laskulle pitää koota useampi erilainen suorite myös eri ihmisten toimesta. Töiden laskutus ominaisuus sopii erinomaisesti esimerkiksi projektien, koulutusten, tavaramyyntien ja lisätöiden laskuttamiseen.

  Ominaisuudet

  Tehdyt suoritteet kätevästi laskutukseen

  Töidenlaskutus helpottaa merkittävästi, jos yksi henkilö tekee töitä monelle asiakkaalle tai moni henkilö tekee töitä samalle asiakkaalle.

  Pysy ajan tasalla tehdyistä töistä

  Toiminnon avulla sekä työntekijät että johto pysyvät ajan tasalla työmäärästä ja siihen käytetystä ajasta.

  Vähemmän epäselvyyksiä

  Toiminto helpottaa tehtyjen töiden selvittämistä, jos laskussa on ollut jotakin epäselvää.

  Tehokkuutta laskutukseen

  Laskun tiedot voit tuoda kätevästi vaikka Excelistä Procountoriin.

  Asiakaskokemuksia

  Kaikki työt tulevat oikein laskutettua asiakkailta, vaikka yhtä asiakasta palvelisi monta kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa. Satojen laskujen muodostus Töiden laskutuksen avulla kestää pari sekuntia. Ennen tähän saattoi mennä koko työpäivä.” Anna Mertaoja, Talouskonsultointi Mertaoja Oy

  Palvelun käyttöönotto

  Töidenlaskutus sisältyy Taloushallinto Plus, Max, Premium ja Rajaton -tuotepaketteihin. Jos et ole varma mikä tuotepaketti sinulla on käytössä, voit kysyä sitä meiltä alla olevan yhteydenottopyyntö-lomakkeen avulla.

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

  Voit lukea tarkemmin, miten ominaisuus toimii, Procountorin ohjekirjasta.

  Hinnoittelu

  Hinnat koskevat ainoastaan Kevyt- ja Perus-tuotepaketteja. Laajemmissa paketeissa palvelu sisältyy hintaan.

  32 €/kk

  Avausmaksu 110 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Töiden laskutus

  Ratkaisualue:

  Laskutus


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  32 €/kk

  Avausmaksu 110 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Search