Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

StatBun

StatBun on uuden sukupolven liiketoiminta-alusta älykkäämpään tiedolla johtamiseen.

  Ohjelmiston kuvaus

  StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, älykkäät yrityksen johtamisen työkalut sekä tarvitsemasi kumppani- ja palveluverkoston, kaikki yhdelle helppokäyttöiselle BI-alustalle.

  Sano hyvästit perinteisten BI-työkalujen rajoituksille. Saat StatBunin käyttöön minuuteissa ja sen laajentaminen on aivan yhtä helppoa. Organisaatiosi käytössä StatBun mullistaa yrityksesi suorituskyvyn johtamisen. StatBun valjastaa käyttöösi suuren määrän innovatiivisia ja älykkäitä ominaisuuksia, joiden ansiosta käyttäjät yksinkertaisesti rakastavat sitä.

  StatBun- alustalla organisaatiosi jäsenten ja ulkoisten sidosryhmiesi välinen työskentely ja vuorovaikutus tapahtuu rooliperusteisesti aina kunkin organisaation yksilöllisiin tarpeisiin perustuen. Rooleja on helppo perustaa ja purkaa ja uusien rooliperusteisten käyttäjien kutsuminen StatBuniin on helppoa. Rooleille voidaan kytkeä käyttöoikeuksia ja -rajoituksia täysin vapaasti. Henkilöiden vaihtuessa roolit säilyvät ja yrityksen toiminnan jatkuvuus on aina turvattu.

  StatBunin tulevat ohjelmistopäivitykset tuovat mukanaan vieläkin mullistavampia ominaisuuksia ja työkaluja. Nämä määrittelevät uudelleen sen, miten hyödynnät datan voimaa organisaatiossasi. StatBun mahdollistaa mm. yrityksen arvon kehityksen seurannan, erilaisia kilpailija- ja toimialavertailuja sekä vaikkapa elinvoimaisuus- ja vastuullisuusraportoinnin, StatBuniin julkaistaan piakkoin myös älykäs markkinapaikka. Yritysohjelmistojen, -palvelujen sekä -rahoituksen myyminen, hakeminen ja hankinta ei koskaan ole ollut näin helppoa.

  Koe tiedolla johtamisen tulevaisuus jo tänään. Dataan perustuva päätöksenteko ei enää koskaan ole samanlaista.

  Ominaisuudet

  Monipuolinen raportointi

  Sisältää mm. talouden-, HR:n-, myynnin- ja markkinoinnin-datat

  Raporttien luonti

  Raporttien luonti AI:n avulla tekstillä ja puheella

  Budjetointityökalut

  Procountor + StatBun

  StatBun ja Procountor ovat yhteensopivia. Procountorin ja StatBunin integraatio mahdollistaa kirjanpidon ja sisäisen laskennan tietojen siirron tositetasolla StatBuniin. Siirrettäviä tietoja ovat esim. tilit, laskentakohteet, kirjaustasot ja tilikaudet.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  StatBun

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Talgraf


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo StatBunin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Talgrafiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search