Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Accuna BI

Monipuolinen liiketoiminnan suunnittelun, raportoinnin ja ennustamisen ohjelmisto, joka tuo automaattisuutta, tehokkuutta ja ymmärrettävyyttä liiketoiminnan johtamiseen.

Ohjelmiston kuvaus

Accuna-ohjelmistot tekevät liiketoiminnan suunnittelusta, raportoinnista ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta. Ohjelmisto hakee liiketoimintatietoja lähes 100:sta eri lähdejärjestelmästä ja jalostaa ne helposti käsiteltävään muotoon täysin automaattisesti. Ohjelmisto sopii mainiosti sekä yritysten omaan että tilitoimistojen asiakaskäyttöön.

Talouslukujen lisäksi ohjelmistossa voidaan käsitellä ja yhdistellä mitä tahansa liiketoimintatietoa sekä luku- että grafiikkamuodossa. Ohjelmisto sisältää edistykselliset ennustamisen ja simuloinnin työkalut liiketoiminnan ja sen kassavirtojen hallintaan. Kehittyneet automaatioratkaisut ja käyttäjähallinta helpottavat käyttäjien arkea samalla, kun ohjelmiston tuottama aineisto on jaettavissa automaattisesti esimerkiksi henkilö-, osasto-, tuote- ja toimipaikkatasolle, tai vaikkapa yritysten tärkeille sidosryhmille.

Accuna on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön. Ohjelmistoa käyttää jo lähes 15.000 tyytyväistä yritystä pienistä organisaatioista aina suuriin pörssiyhtiöihin saakka, toimialoista ja yritysmuodoista riippumatta.

Ominaisuudet

Budjetointi ja skeenariotyöt

Accuna Budjetoinnin avulla voit tehdä vuosibudjetteja, projektibudjetteja ja rullaavaa budjetointia selkeästi ja kattavasti. Voit myös laatia erilaisia tulevaisuuden skenaarioita ja seurata toteumia eri tulevaisuudenkuviin nähden reaaliaikaisesti

Raportointi ja analytiikka

Saat automaattisuutta, tehokkuutta ja visuaalisuutta kaikkeen liiketoiminnan seurantaan. Accuna Raportointia voi käyttää täysin itsenäisesti tai ammattimaisen asiantuntijaverkostomme tukemana.

Kassavirta ja ennusteet

Accuna Kassavirtaennuste mahdollistaa tarkimman tulos-, tase- ja kassavirtaennusteen kauas tulevaisuuteen.

Konsernityökalut

Accuna Konserni laatii puolestasi konserniraportit ja -taseet kuukausittain. Eliminoinnit ja osaomistukset huomioidaan laskennassa automaattisesti. Accunalla voit raportoida liiketoimintaasi halutun konsernirakenteen mukaisesti.

Asiakaskokemuksia

”Accuna ja Procountor tekevät yhdessä kokonaisvaltaisesta talouden ja liiketoiminnan hallinnasta merkittävästi helpompaa ja täysin sähköistä. Procountorilla hoituvat kätevästi perinteisemmät päivittäiset kirjanpidon ja talouden hallinnan askareet, jonka jatkoksi sisäiseen laskentaan ja suunnitteluun tarkoitettu Accuna BI tuo puolestaan edistykselliset työkalut liiketoiminnan kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun, seurantaan ja ennustamiseen.”

Sirpa Hirvasniemi, Talostulkki Oy

Procountor + Accuna

Accuna ja Procountor ovat yhteensopivia. Procountorin ja Accunan integraatio mahdollistaa kirjanpidon ja sisäisen laskennan tietojen siirron tositetasolla Accunaan. Siirrettäviä tietoja ovat esim. tilit, laskentakohteet, kirjaustasot ja tilikaudet.

Hinnoittelu

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Accuna BI

Toimiala:

Toimialariippumaton


Ratkaisualue:

Raportointi ja BI


Toimittaja:

Talgraf


Kumppanin tuki:
Oletko jo Accuna BI:n käyttäjä?

Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Talgrafiin.

Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search