Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Talosofta

Kotimainen rakennus-, saneeraus- ja talotekniikka-alalle suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä. Talosoftassa on mm. tarjouslaskenta, asiakirjapohjat, työn kalenterointi, asentajien mobiilinäkymä, rajapinnat taloushallinnon ohjelmiin ja reaaliaikainen kustannusseuranta.

  Ohjelmiston kuvaus

  Talosoftan tarjoaa rakennusalan yrityksille liiketoiminnan arkea helpottavia digitaalisia työkaluja, joilla on suora vaikutus liiketoiminnan terveeseen kasvuun ja kehitykseen. Jo se, että kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä, säästää aikaa ja vaivaa, selkeyttää prosesseja ja esim. varmistaa, että kaikki tehdyt tunnit ja tarvikkeet tulee myös laskutettua.

  Talosoftaa voidaan käyttää laajaan toiminnanohjaukseen tai ottaa vain soveltuvin osin käyttöön ja laajentaa käytettäviä ominaisuuksia yrityksen kasvavien tarpeiden mukaan.

  Ominaisuudet

  Tarjouslaskenta

  Tarjouslaskenta on mukautuva ja taipuu niin suppeisiin kuin erittäin kompleksisiin tarjouslaskennan muotoihinkin.

  Dokumentinhallinta

  Asiakirjanmuotoilun avulla yritys pystyy muokkaamaan täysin personoidut asiakirjat.

  Mobiilinäkymä

  Asentajille tarjottava mobiilinäkymä on kätevä tapa tiedon saamiseen ja kirjaamiseen.

  Raportointi

  Reaaliaikainen kustannusseuranta

  Laajat rajapinnat

  Laajat rajapinnat taloushallinnon järjestelmiin.

  Asiakaskokemuksia

  ”Suosittelisin Procountoria, kaikki toimii hyvin ohjelmistossa.” Topias Myllynen, Pohjois-Suomen Perustuspalvelu Oy

  Integraation kuvaus

  Procountorin ja Talosoftan välille on toteutettu kaksi rajapintaa: jo aikaisemmin käytettävissä ollut myyntilaskurajapinta (SFTP) ja uudempana API-rajapinta, jota hyödynnetään ostolaskujen siirtämiseen.

  Myyntilaskurajapinta (SFTP) mahdollistaa myyntilaskujen lähetyksen liitteineen suoraan Procountoriin, josta lasku lähetetään eteenpäin asiakkaille normaalin prosessin mukaan.

  Ottamalla käyttöön ostolaskurajapinta (API) yrityksen on mahdollista seurata toteutuneita kustannuksia Talosoftassa litteratasolla. Ostolaskut siirtyvät Procountorista Talosoftaan hyväksyttäväksi tai hylättäväksi ja tieto kulkee myös vastaavasti toiseen suuntaan. Iso hyöty ja ajansäästö muodostuu siitä, kun ostolaskuista voidaan siirtää rivejä muutamalla klikkauksella suoraan myyntilaskulle edelleen asiakkailta laskutettavaksi.

  Talosoftan asiakaspalvelijat auttavat yrityksiä rajapintojen avaamisessa.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Talosofta

  Toimiala:

  Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Lemonsoft


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search