Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

TilausVelho

TilausVelho mahdollistaa kuljetusyhteistyön jopa satojen samanaikaisten kuljetusyrityskumppaneiden kanssa. Sen avulla asiakas voi seurata ja hallinnoida omia kuljetuksiaan sekä muodostaa itselaskutusaineistot helposti ja nopeasti.

  Ohjelmiston kuvaus

  TilausVelho mahdollistaa kuljetusyhteistyön jopa satojen samanaikaisten kuljetusyrityskumppaneiden kanssa. Voit seurata ja hallinnoida omia kuljetuksia sekä muodostaa itselaskutusaineistot helposti ja nopeasti.

  TilausVelho TA on kuljetustilausten välityspalvelu, jossa kuljetuspalveluja ostava asiakas voi kattavasti tilata tarvitsemansa kuljetukset kymmeniltä eri kuljetusketjuilta tai yksittäisiltä kuljetusliikkeiltä helposti ja edullisesti. Luonnollisesti tilaamiseen liittyy mahdollisuus tulostaa yksilölliset rahtikirjat ja/tai kollitunnisteet.

  Voit perustaa verkkokaupan, vaikkei tuotteesi mahtuisikaan postiluukusta. TilausVelho on vaikeiden toimitusten asiantuntija esim. kuormausten suunnittelu sekä toimitusten hallinta haastaviin paikkoihin suunnitellusti.

  Ohjelmiston ominaisuudet

  Monipuolinen tilausten hallinta

  Tuotteiden toimitus karttakoordinaatteihin perustuen esim. metsäautotielle. Toimitukseen voi myös liittyä vaikkapa kerroksiin kantamista tai autonosturin käyttöä.

  Helppo verkkokauppa

  Voit rakentaa verkkokaupan, jossa tilauksen tekemiseen voidaan liittää tuotemyynnin ohella erilaisten lisäpalvelujen hallinta.

  Varastonhallinta

  Lisäpalvelu – myyntiin ja vuokraukseen tarkoitetut tuotteet, tuotteiden saldot ja tilausennusteet päivittyvät reaaliaikaisesti.

  Helppo laskutus

  Kuljetuskustannukset heti laskutukseen, itselaskutus eli tilitys mahdollisuus ja kumppaneiden rahtilaskut itselaskutukseen.

  Saumaton viestintä

  Myyjän sekä logistiikkatoimijoiden saumattoman ja läpinäkyvä yhteistyö. Tuote voidaan tilata ja toimittaa vaikkapa Keski-Euroopasta – TilausVelho osaa hinnoitella rahdit, mistä ja minne tahansa ja mahdollistaen monipuolisesti erilaisia palveluja.

  Procountor + TilausVelho

  Kuljetukset, rahtikirjat ja satunnaiset keikat voidaan laskuttaa välittömästi kuljetustehtävien päätyttyä. Myyntilaskut siirretään Procountoriin ja niihin liittyvä maksatustieto palautetaan TilausVelhoon. Käyttöönoton jälkeen asiakas- ja tuotehallinnan masterina toimii TilausVelho eli uudet asiakkaat ja tuotteet perustetaan TilausVelhossa.

  Käyttöönotto on helppoa, kumppani auttaa käyttöönotossa.

  Hinnoittelu

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  TilausVelho

  Toimiala:

  Logistiikka


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus, Verkkokauppa


  Toimittaja:

  LogiSystems Oy


  Kumppanin tuki:

  Verkkosivut

  Sähköposti

  +358 30 622 1591

  Hinta:

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search