Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

ZeroWaste

Helppokäyttöinen ZeroWaste Ajonhallinta -sovellus ympäristöhuollon ja kuljetusliiketoiminnan tarpeisiin.

  Ohjelmiston kuvaus

  ZeroWaste Ajonhallinta on jätehuollon vaativiin tarpeisiin luotu toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä soveltuu ominaisuuksiltaan täydellisesti reittien ja yksittäisten keikkojen ajamiseen toimialasta riippumatta. Kattavasti räätälöitävissä oleva ZeroWaste mukautuu monenlaisen liikkuvan työn tarpeisiin.
  ZeroWaste Ajonhallinnan tarjoamat helppokäyttöiset työkalut asiakkuuksien hallintaan, ajojärjestelyyn, tehtävien kuittaamiseen, laskutusaineiston luomiseen ja raportointiin mahdollistavat entistä tehokkaamman tavan työskennellä.

  ZeroWaste toimii kustannustehokkaasti mobiilisovelluksena Android ja iOS -laitteilla sekä selainpohjaisesti, joten sovellusta voi käyttää missä ja milloin tahansa.
  ZeroWaste on helposti integroitavissa Procountorin kanssa, jolloin laskutus on erittäin helppoa.

  ZeroWaste Ajonhallinta soveltuu monille eri toimialoille, erityisesti jäte- ja ympäristöhuollon keikka- ja reittikuljetuksiin sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Lisäksi se on räätälöitävissä erikokoisille yrityksille ja eri toimialoille sopivaksi. Yrityksen tarpeiden mukaan voidaan valita juuri sopivat ominaisuudet ja laajuus. Jäte- ja ympäristöhuollon kuljetukset, vaihtolava- ja puristinkuljetukset, viemärihuollon kuljetukset, nostotyöt ja -kuljetukset, maa-aineskuljetukset, kappaletavarakuljetukset, massatavarakuljetukset ja muut kuljetukset.

  Ominaisuudet

  Helppokäyttöinen ZeroWaste Ajonhallinta -sovellus

  Ajonhallinta

  Asiakas-, tuote- ja hintatietojen hallinta, uusien tilauksien luominen ja tehtävien ja ajoreittien suunnittelu ja välittäminen kuljettajille.

  Sähköiset siirtoasiakirjat

  Täyttää jätelain vaatimukset. Helpottaa prosessejasi (jätenimikkeet) ja raportointia. Pitää siirtoasiakirjat tallessa. Jätemäärä- ja työmaaraportit.

  Materiaalien vastaanotto

  Siirtoasiakirjat käsittelylaitoksille, vastaanottoprosessit ja kuormantarkastukset.

  Ympäristöraportointi ja jätehuollon päästölaskenta

  Jätehuollon kustannusten optimointi, jätedatan päästöt.

  Asiakaskokemuksia

  ”Yhtiömme tarvitsi monipuolisen ohjelman, jolla voimme hoitaa helposti kerralla ajojärjestelyn, helpottaa laskutusta ja jossa on mukana automaattiset sähköiset siirtoasiakirjat. Ja myös painoi vaakakupissa, että ZeroWaste-palvelu on tuttu asiakkaille. Myös mukana tullut tuntikirjaus on ollut iso plussa ja saanut työntekijöiltä kiitosta helppoudesta”.

  ”Järjestelmän käyttöönotto sujui melko helposti. Kaikki toiminnot on helppo löytää ja jos tulee eteen joku ongelmatilanne, niin pienellä tutkimisella nekin ovat ratkenneet helposti. Järjestelmästä on ollut iso apu ajojen seurannassa ja kuljettajien ohjeistuksessa. Järjestelmällä voimme varmistaa, ettei sovittuja töitä jää tekemättä eikä tehtyjä töitä laskuttamatta”.

  ”Positiivisesti olemme yllättyneet palvelusta, se on ollut erinomaista ja kysymyksiin reagoidaan nopeasti”.

  Mika Haarala, toimitusjohtaja, Moondo Oy

  Procountor + ZeroWaste

  ZeroWaste on helposti integroitavissa Procountorin kanssa, jolloin laskutus on erittäin helppoa.

  Myyntilaskut, asiakas ja tuotetiedot siirtyvät ZeroWastesta Procountoriin sekä tieto maksamattomista myyntilaskuista takaisin ZeroWasteen.

  Integraation saat käyttöösi toimittamalla Enpros Oy:lle Procountorin integraatioavaimet, jolloin Enpros voi aktivoida ZeroWaste Ajonhallinnan integraation käyttöösi.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  ZeroWaste

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kiinteistöala, Logistiikka


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Enpros Oy


  Oletko jo ZeroWaste ja Procountorin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Enprosiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search