Finadeck

Ohjelmiston kuvaus

Finadeck Light on suunniteltu yrityksen taloutta ja päivittäistä liiketoimintaa koskevan datan yhdistämiseen ja tunnuslukujen sekä kassavirran visuaaliseen raportointiin. Light sisältää muun muassa monipuoliset työkalut omien tunnuslukujen ja raporttien rakentamiseen sekä helposti muokattavat dashboardit yrityksen sekä sen laskentakohteiden keskitettyyn seurantaan.

Mikäli tunnuksesi on liitetty useampaan yritykseen Finadeckissa, saat käyttöösi automaattisesti myös Omat yritykseni -dashboardin, joka on suunniteltu franchising ketjun, yritysryppään ja konsernin yritysten keskitettyyn seurantaan.

Finadeck Basic on suunniteltu helpottamaan yritystä myös budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, rahoitusrakenteen- ja kassanhallinnassa sekä rahoituksen haussa. Taseen investointi- ja divestointisuunnitelmien työkalut sekä poisto- ja lainalaskurit mahdollistavat sen, että kassavirtalaskelma saadaan tehtyä kätevästi myös tulevaisuutta koskien sekä sen, että budjetoitu tase täsmää aina.

Finadeck Professional sisältää yllä mainittujen toiminnallisuuksien lisäksi työkalut myös yrityksen käyttöomaisuuden hallintaan sekä jyvitys- ja vyörytyssääntöjen rakentamiseen.

Tilitoimiston Dashboardista tilitoimisto voi seurata helposti Finadeckia käyttävien asiakasyritysten taloudellisen tilan kehittymistä sekä porautua auttamaan asiakasyrityksiä muun muassa raportoinnissa, budjetoinnissa, investointien suunnittelussa ja rahoitusrakenteen suunnittelussa.

Kokemuksia:

”Finadeck tarjoaa erinomaisen työkalun konserniraportoinnin toteuttamiseen. Omat raportit ja itse lisättävät tunnusluvut mahdollistavat räätälöidyn ratkaisun, joka palvelee haastaviakin raportointi- ja seurantatarpeita. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä, ja kaikkiin kysymyksiin saa aina nopeasti vastauksen. Suosittelen!” 

Mari Ala-Sorvari, Group Controller, Netum

 

”Finadeck literally solved the basic reporting problem: how to automate monthly reports and KPIs fast and efficiently, and reduce the cost structure while doing that.

The launch was comfortable and took only couple hours until final implementation. In the process we even ended up creating new useful metrics for a fast-growing tech company. Getting the reports in the email automatically saves valuable working hours and the price of Finadeck is so competitive that in addition to getting better reporting than ever before the company will save money.”

Topi Susila, Head of Finance, Kuori Oy

 

”Finadeck on helpottanut todella paljon raportointia, kun parilla klikkauksella saa haettua myyntikatteen eri aikaväleiltä ja niitä voi verrata helposti keskenään. Lisäksi tehdään paljon budjettien seurantaa, ja Finadeckin näkymä on tähän todella selkeä, koska tarvittavat tiedot saa näkyviin vierekkäin. Finadeckissä on onnistunut kaikki, mitä on vaan keksitty kysyä. Lisäksi asiakaspalvelusta annan arvosanaksi ihan täyden 10+, sillä aina saa vastauksen ja tarvittavan avun. Myös mahdolliset bugit korjataan heti saman tien, joten asiakas huomioidaan kyllä todella hyvin.”

Anniina Patteri, Business controller, Hot Wings Oy / Siipiweikot

 

Integraation kuvaus

Finadeck-Procountor integraation saa käyttöön olemalla yhteydessä Finadeckiin. Integraation käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa, jonka jälkeen automatisoitu tiedonsiirto huolehtii kerran vuorokaudessa yön yli ajona siitä, että tieto Finadeckissa on ajan tasalla.

Procountorista Finadeckiin siirtyvät automatisoidusti tilikaudet, tilikartta, dimensiot, kirjanpidon tositteet, myyntilaskut, ostolaskut, suoritukset, asiakkaat, toimittajat ja tuotteet.

Finadeck tukee yritys-, yhdistys- ja kiinteistökirjurin tilikarttoja.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Finadeck kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

Oletko jo asiakas kumppanille Finadeck? Näin otat integraation käyttöön

Integraation aktivoimiselle löytyy tältä sivulta ohjeet, tai klikkaamalla ”Integraation aktivointi” -painiketta. Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Finadeck kumppaniin.

Videot


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

API

partner


Fuusor

API

partner


Accuna

APICSV

partner

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hinta: Finadeck ohjelmiston hinta on alkaen 89 €/kk

Toimittaja:
Finadeck

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Käyttöomaisuuden hallinta, Raportointi

Kumppanin tuki:
040 829 9426 / saku.pollanen@finadeck.fi / Verkkosivut

Integraation aktivointi
Tai

Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

API

partner


Fuusor

API

partner


Accuna

APICSV

Finadeck