Hyppää sisältöön

4Straction

Pidä fokus strategian kannalta oikeissa asioissa. Reaaliaikainen työkalu yrityksen johtamiseen, tilannekuvan muodostamiseen ja strategian kehittämiseen.

  Ohjelmiston kuvaus

  4Straction tarjoaa pk-yritykselle yrityksen johtamiseen tarvittavat välineet. Saa selkeä tilannekuva yrityksestäsi: seuraa taloustietoja ja mallinna asiakas-, prosessi- ja henkilöstötunnusluvut helposti tulkittavaan muotoon.

  Sisäisen tilannekuvan lisäksi voit seurata kattavasti yrityksesi ulkoista toimintaympäristöä. Tee havaintoja ulkoisista tekijöistä käyttämällä tunnettuja viitekehyksiä ja peilaa havaintojasi ja johtopäätöksiäsi strategiaan.

  Tilannekuvan lisäksi voit mallintaa yrityksen strategian ja toimintasuunnitelman sekä seurata niiden edistystä.

  Palvelu tarjoaa johtoryhmän, toimitusjohtajan, hallituksen ja muiden avainsidosryhmien käyttöön kokonaisvaltaisen ohjelmistopalvelun yrityksen johtamisen tueksi.

  Ominaisuudet

  Strategian suunnittelu

  Hallitse jatkuvaluonteisen strategiatyön koko prosessia. Hajauta työskentely roolien ja tiimien mukaisesti ja anna palvelun täydentää tiedot kokonaiskuvaan. Digitaalinen fasilitointi tuo parhaat strategiset analyysit käytettäväksi ajatustyöskentelyyn aivan uudella tavalla: ohjatusti, automatisoidusti ja virtuaalisesti.

  Toteutuksen johtaminen

  Aloita strategian tehokas toteutus läpinäkyvällä osallistamisella. Tarvitaan inspiroivaa merkitystä, selkeää suuntaa, konkreettisia tavoitteita ja selkeät roolit. Varmistu siitä, että sovittu myös tehdään. Pidä näin huoli, että tiimit työskentelevät fokusalueiden mukaisesti.

  Suorituskyvyn seuranta

  Yhdistä yrityksen sisäiset tietolähteet ja saa BI-ratkaisulta tukea yrityksen tulosten, tehokkuuden ja toiminnan seurantaa. Kohdista fokus tietojen analysointiin ja kytke mittarit ja tulostaulut yrityksen strategiaan.

  Toimintaympäristön seuranta

  Tuo ulkoisen ympäristön seurannan tehokkaasti organisaation hyödynnettäväksi. Saa reaaliaikainen, henkilöstön rikastama markkinakuva ja parempi ote nopeasti muuttuvasta ja epävarmasta toimintaympäristöstä.

  Procountor + 4Straction

  Palvelu lukee API-rajapinnan kautta Procountorista asiakkaat, tuotteet, laskut sekä kirjanpidon. Tiedoista muodostetaan kirjanpidon perusraportit kuten tuloslaskelma- ja tase. Tiedoista lasketaan myös kattava valikoima erilaisia johdettuja tunnuslukuja rahoitukseen, maksuvalmiuteen ja tehokkuuteen liittyen.

  Laskuaineiston pohjalta palvelu laskee erilaisia tunnuslukuja kuten keskisostoksen ja asiakkuuksien kehityksen. Lisäksi laskutustietojen pohjalta palvelu näyttää myyntiä kunnittain ja maittain nk. lämpökarttanäkymässä.

  Pystyt muodostamaan näistä tunnusluvuista johdannaisia ja laskemaan omia tunnuslukujaan. Palvelu hakee rajapinnan kautta Procountorista myös seurantakohteet ja tätä tietoa voit käyttää ryhmittely- ja rajaustekijöinä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  4Straction

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  4Straction


  Oletko jo 4Stractionin käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä 4Stractioniin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search