Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Boxhunt

Boxhunt on yhdessä elintarviketuottajien kanssa kehitetty järjestelmä, joka on erikoistunut elintarvikkeiden jäljitykseen, laadun varmistamiseen ja tuotannon tehostamiseen. Boxhunt on kevyt, ketterä ja helppokäyttöinen, uusinta tekniikkaa hyödyntävä pilvipohjainen järjestelmä.

  Ohjelmiston kuvaus

  Boxhunt sai alkunsa pientuottajien tarpeista ja pientuottaja ovat aina Boxhunt-kehityksen keskiössä. Käytännössä kaikki Boxhuntiin kehitettävät ominaisuudet tulevat suoraan elintarviketuottajien toiveista ja tarpeista. Boxhunt on hyvin paljon ”heidän näköisensä”.

  Boxhunt kerää tietoa tuotteen matkalta aina raaka-aineista lopputuotteisiin asti, sitoen tiedot tiukasti yhteen, jolloin esim. jäljitettävyys parantuu merkittävästi. Boxhunt auttaa varmistamaan tuotteille paremman laadun, sekä helpottaa luomutuotantoa sekä erilaisten sertifikaattien vaatimuksia. Tilausten ja toimitusten osalta Boxhuntista löytyy rajapinnat kaupan keskusliikkeille. Laskun luonti Boxhuntin tilaukselta Procountoriin tapahtuu yhtä nappia painamalla.

  Ominaisuudet

  Erikoistunut elintarvikkeiden jäljitykseen

  Tuotannon merkittävä tehostaminen

  Yrityskohtaisten tarpeiden huomioiminen

  Kehitetty elintarviketuotannon tarpeisiin

  Täysin mobiili, helppokäyttöinen ja turvallinen

  Asiakaskokemuksia

  ”Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi laskutustyötä. Asiakkaat tulevat myös varmemmin laskutettua.”
  Simo Larmo, yrittäjä ja elintarviketuottaja, Birkkalan tila

  Procountor + Boxhunt

  Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio mahdollistaa ohjelmistojen sujuvan yhteiskäytön. Integraation avulla säästyy työvaiheita, joita normaalisti tehtäisiin manuaalisesti (esimerkiksi laskun luonti kahteen kertaan tai asiakastietojen päivittäminen kahteen ohjelmistoon).

  Boxhuntissa käsitellään myyntitilaukset, joiden pohjalta Boxhunt muodostaa myyntilaskut hyödyntäen Procountorista integraation avulla automaattisesti saatavia asiakas- ja tuotetietoja. Myyntilasku luodaan Boxhuntin tilauksen valmistuessa. Myyntilaskut siirtyvät integraation avulla automaattisesti Procountoriin, josta laskut lähetetään vastaanottajille. Procountorista Boxhuntiin siirtyy tieto siitä, että ovatko laskut lähetetty. Laskun tietoja on mahdollista tarkastella sekä Procountorissa että Boxhuntissa.

  Asiakas- ja tuoterekisterejä ylläpidetään vain yhdessä järjestelmässä (Procountor) ja integraation avulla tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen välillä.

  Hinnoittelu

  Alkaen 79 € /kk

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.
  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Boxhunt

  Toimiala:

  Maa-, metsä- ja kalatalous, Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Rento Innovations


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Boxhuntin käyttäjä?

  Ohjelmiston saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin.
  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 79 € /kk

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.
  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search