Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Boxhunt

Boxhunt on yhdessä elintarviketuottajien kanssa kehitetty järjestelmä, joka on erikoistunut elintarvikkeiden jäljitykseen, laadun varmistamiseen ja tuotannon tehostamiseen. Boxhunt on kevyt, ketterä ja helppokäyttöinen, uusinta tekniikkaa hyödyntävä pilvipohjainen järjestelmä.

Ohjelmiston kuvaus

Boxhunt sai alkunsa pientuottajien tarpeista ja pientuottaja ovat aina Boxhunt-kehityksen keskiössä. Käytännössä kaikki Boxhuntiin kehitettävät ominaisuudet tulevat suoraan elintarviketuottajien toiveista ja tarpeista. Boxhunt on hyvin paljon ”heidän näköisensä”.

Boxhunt kerää tietoa tuotteen matkalta aina raaka-aineista lopputuotteisiin asti, sitoen tiedot tiukasti yhteen, jolloin esim. jäljitettävyys parantuu merkittävästi. Boxhunt auttaa varmistamaan tuotteille paremman laadun, sekä helpottaa luomutuotantoa sekä erilaisten sertifikaattien vaatimuksia. Tilausten ja toimitusten osalta Boxhuntista löytyy rajapinnat kaupan keskusliikkeille. Laskun luonti Boxhuntin tilaukselta Procountoriin tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Konkreettisia tuloksia

  • ”Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi laskutustyötä. Asiakkaat tulevat myös varmemmin laskutettua.”
    Simo Larmo, yrittäjä ja elintarviketuottaja, Birkkalan tila

Integraation kuvaus

Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio mahdollistaa ohjelmistojen sujuvan yhteiskäytön. Integraation avulla säästyy työvaiheita, joita normaalisti tehtäisiin manuaalisesti (esimerkiksi laskun luonti kahteen kertaan tai asiakastietojen päivittäminen kahteen ohjelmistoon).

Boxhuntissa käsitellään myyntitilaukset, joiden pohjalta Boxhunt muodostaa myyntilaskut hyödyntäen Procountorista integraation avulla automaattisesti saatavia asiakas- ja tuotetietoja. Myyntilasku luodaan Boxhuntin tilauksen valmistuessa. Myyntilaskut siirtyvät integraation avulla automaattisesti Procountoriin, josta laskut lähetetään vastaanottajille. Procountorista Boxhuntiin siirtyy tieto siitä, että ovatko laskut lähetetty. Laskun tietoja on mahdollista tarkastella sekä Procountorissa että Boxhuntissa.

Asiakas- ja tuoterekisterejä ylläpidetään vain yhdessä järjestelmässä (Procountor) ja integraation avulla tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen välillä.

Hinnoittelu

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Boxhunt

Toimiala:

Maa-, metsä- ja kalatalous


Ratkaisualue:

Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Rento Innovations


Kumppanin tuki:

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search