Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

BrewOS

BrewOS on toiminnanohjausjärjestelmä suomalaisille pienpanimoille. Procountor integraation avulla BrewOS:issa tilauksista syntyvän laskutustiedon voi lähettää Procountoriin laskutettavaksi ja vietäväksi kirjanpitoon.

  Ohjelmiston kuvaus

  BrewOS on pienpanimoiden käyttöön suunniteltu palvelu, jonka käyttökieli on suomi. Tuotannon ja myynninohjauksen lisäksi palvelu mahdollistaa helpolla tavalla viranomaisraporttien hakemisen ja säilyttämisen.

  Selainpohjaisena ohjelmiston käyttöönotto on helppoa, eikä käyttöönotosta veloiteta erikseen. Palvelua tyypillisesti käyttävät yritykset ovat muutaman hengen pienpanimoita.

  Ominaisuudet

  Viranomaisilmoitukset

  BrewOSIsta saat valmisteveroilmoitukset verottajalle, toimitusilmoitukset Valviralle ja asiointi-ilmoitukset Valviralle.

  Asiakasrekisteri ja tilausten hallinta

  Asiakkaat ovat pääsääntöisesti vähittäis- tai anniskeluluvan omaavia yrityksiä, joille tuotanto myydään tukkumyyntinä. Voit käyttää BrewOS-järjestelmää luomaan myös vähittäismyyntilaskuja.

  Varastonhallinta

  Ainesosien varastokirjanpito ja tuotevarastokirjanpito. Tuotevarastokirjanpitoa käytetään sisäisen raportoinnin lisäksi myös viranomaisraportointiin. Saat mm. astiointi-ilmoitukset ja tukkumyynti-ilmoitukset. BrewOS:ssa voi hallita useita eri varastoja (esim. varastot eri valmisteille, ainesosille ja verottomuuden varasto).

  Reseptiikan ja tuotantoerien hallinta

  Reseptit ovat ohjeita, joiden mukaisesti valmistetaan olutta. Prosessin vaiheet, ainesosat, tehtävät ja ohjeistukset.

   

  Procountor + BrewOS

  Procountorin ja BrewOS:in välille löytyy integraatio, jonka avulla BrewOS:issa tilauksista syntyvän laskutustiedon voi lähettää Procountoriin laskutettavaksi ja vietäväksi kirjanpitoon. Myyntilaskujen lähetys ja myyntireskontran seuranta tapahtuvat Procountorissa.

  Oletko jo BrewOSin käyttäjä?

  Kun haluat kytkeä BrewOS-tilisi Procountor-ympäristöösi, hae Procountorista API-avain, ja syötä se BrewOS:iin. Voit halutessasi hakea olemassa olevat asiakastiedot BrewOS:iin, ja jatkossa BrewOS:issa luodut uudet asiakastiedot siirtyvät laskutustietojen mukana Procountoriin. Lisätietoa integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä BrewOSiin. Integraation aktivoimiselle Procountoriin löydät ohjeet tältä sivulta.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  BrewOS

  Toimiala:

  Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  BrewOS


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search