Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Clausion

Clausion Business Tools on kotimainen suunnitteluun, raportointiin ja sisäiseen laskentaan valmistettu järjestelmä. Clausion on suunnattu yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille, joilla Excel ei riitä tai kata tarpeita.

  Ohjelmiston kuvaus

  Clausion Business Tools on suunnitteluun, raportointiin ja sisäiseen laskentaan tarkoitettu järjestelmä, joka auttaa yrityksen talousosastoa ja koko liiketoimintaa.

  Business Tools on erityisesti pk-yritysten tarpeisiin sopiva, helposti ja nopeasti käyttöön otettava järjestelmä, joka tekee budjetoinnista, ennustamisesta ja suunnittelusta sujuvaa.

  Clausion ja Tabella yhdistyivät vuoden 2022 alussa. Clausion on osa Insightsoftwarea, joka on johtava raportoinnin, analytiikan ja yrityksen suorituksen johtamiskyvyn ohjelmistotarjoaja.

  Ominaisuudet

  Talouden suunnittelu ja analysointi

  Jalkauta budjetointi, suunnittelu ja talouden ennustaminen läpi organisaation.

  Konsernitilinpäätös

  Hyödynnä automaatiota ja viimeisimpien IFRS, FAS tai minkä tahansa GAAP:in mukaisia valmispohjia.

  Budjetointi ja ennustaminen

  Automatisoi numeroidenmurskaus. Clausion sopeutuu yrityksen sisäisiin vaatimuksiin ja skaalautuu koko organisaation kattavaan suunnitteluun.

  Analytiikka

  Business Intelligence BI.

  Procountor + Clausion

  Clausionin ja Procountorin välillä on API-integraatio, jonka avulla kirjanpitotiedot siirtyvät automaattisesti Procountorista Business Tools -ohjelmistoon. Integraatio on turvallinen ja nykyaikainen malli, jonka kautta saatavien tietojen laajuus muokkaantuu Procountorin laajentaessa rajapintaan liitettyjä kirjanpitotietoja. Integraatio mahdollistaa tietojen tuonnin automatisoinnin halutulle aikafrekvenssille (kuukausi, päivä tai jopa päivän sisäiset lataukset). Clausion seuraa API-liittymän versioita ja muokkaa osaltaan Business Tools -ohjelmistoa hyödyntämään kattavampaa tietomäärää.

  Oletko jo Clausionin käyttäjä?

  Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Clausioniin. Integraation aktivoimiselle Procountoriin löydät ohjeet tältä sivulta.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Clausion

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Insightsoftware


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search