Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Cromsoft ERP

Cromsoft ERP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Ohjelmisto soveltuu erityisesti kaupan alalle, valmistavan teollisuuden yrityksille ja tekniseen tukkukauppaan.

Ohjelmiston kuvaus

Cromsoft ERP ohjelmisto mukautetaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Cromsoft ERP voidaan räätälöidä vaativaankin tarpeeseen ja ohjelmistoon on mahdollista saada ominaisuuksia, joita monista toiminnanohjausjärjestelmistä tai kassajärjestelmistä ei löydy.

Cromsoft ERP toimii tehokkaimmin yli 50 käyttäjän yrityksissä, mutta myös pienemmissä yrityksissä sen avulla voidaan saavuttaa huomattavaa kustannussäästöä. Ohjelmisto on vikasietoinen, skaalautuva ja toimintavarma.

Ominaisuudet

Tuotannon- ja toiminnanohjaus

Monipuolinen kassajärjestelmä

Varastonhallinta, tuoterekisterit

Data-analytiikka

Tekoälypohjainen dokumenttien käsittely

Asiakaskokemuksia

  • ”Järjestelmän muutos on monimutkainen prosessi, mutta Cromsoftin avulla saimme ratkaisut kaikkiin ongelmiimme. Prosessit ovat parantuneet huomattavasti, joka on tuonut säästöjä jokapäiväiseen toimintaan. Koko kassajärjestelmän uusiminen on saanut kiitosta asiakkailta ja voimme todeta, että päätös siirtyä Cromsoftin ohjelmistoihin oli erittäin hyvä päätös.”
    Ville Koskelainen, Talouspäällikkö, Pirilän Kukkatalo Oy

Procountor + Cromsoft

Cromsoft ERP:n ja Procountorin välille on toteutettu kahdensuuntainen API-integraatio, jonka avulla myyntilaskut, koontilaskutus, ostolaskut ja asiakastiedot liikkuvat ohjelmistojen välillä automaattisesti.

Cromsoft Oy avustaa integraation käyttöönotossa.

Hinnoittelu

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Cromsoft ERP

Toimiala:

Kaupan ala, Tuotteiden valmistus


Ratkaisualue:

Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Cromsoft


Kumppanin tuki:

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search