Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Jeemly by SKJ

Kassavirtaratkaisu, joka yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi.

  Ohjelmiston kuvaus

  Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia yrittäjälle. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia.

  Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

  Jeemlyn käyttäjät ovat varautuneet kasvuun, mutta he eivät maksa kuin tarvitsemistaan ominaisuuksista.

  Jeemlyn perusratkaisulla hallitset asiakaspalvelun perustoiminnot sujuvasti. Toimintamallisi mukaan voit laajentaa järjestelmän toimintoja tai lisätä käyttäjiä ja toimipaikkoja nopeasti. Kaikki laajennuksetkin ovat viimeisteltyjä heti käyttöönotettavia komponentteja. Hyviä esimerkkejä yleisimmistä laajennuksista ovat kanta-asiakashallinta ja lisäkassa.

  Jeemlyn laitealustana on markkinajohtaja Toshiban kassalaitteisto. Siksi Jeemly on luotettavin myös laitteiden osalta. Voit hyödyntää Jeemly myös nykyisten laitteiden kanssa.

  Jeemlyn avulla yrityksesi toiminta säilyy joustavana koko sen elinkaaren ajan. Voit perustaa toisen toimipisteen, laajentaa uudelle toimialalle, perustaa verkkokaupan, myydä kivijalassa tai pop-up-tapahtumissa. Jeemlyn saat aina päivitettyä vaivatta tarpeitasi vastaavaksi.

  Jeemly sopii millaiselle yritykselle tahansa. Tyypillisesti Jeemly on käytössä eri alojen myymälöissä, verkkokauppoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Pienimmät asiakkaat ovat yhden naisen tai miehen pyörittämiä pienyrityksiä, jotka lyövät kassaan muutamia kuitteja päivässä. Suurimmat asiakkaat ovat tunnettuja kauppaketjuja, joka myyvät satojen miljoonien edestä tuotteita vuodessa verkossa ja myymälöissä. Molemmissa ryhmissä on runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä, jotka eivät halua vaihtaa Jeemlystä pois. Jeemly sopii myös kirpputoreille ja 2nd hand myymälöille.

  Yli 9/10 asiakkaista on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia. Jeemlyssä on laajasti toimialakohtaisia ominaisuuksia sekä suuren käyttäjämäärän vuoksi kokemusta on kertynyt lukuisilta eri toimialoilta.

  Ominaisuudet

  Kokonaisratkaisu

  Kassajärjestelmä, toiminnanohjaus ja verkkokauppa yhdessä järjestelmässä.

  Asiakashallinta

  Asiakashallinnasta löytyvät niin hinnastot kuin kanta-asiakkuusedut.

  Kassalaitteiden ja -ohjelmiston käyttövuokraus

  Ei tarvtse sitoutua pitkiin sopimuksiin, saat ohjelmiston, kassa- ja oheislaitteet sekä asiakastuen käyttöösi.

  Valikoimaohjaus

  Varastonseuranta, ostoehdotus ja -tilaus, inventaariot. Asiakasviestien perusteella kehität valikoimaa.

  Asiakaskokemuksia

  • ”Olemme olleet tyytyväisiä integraatioon ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Asiat ovat sujuneet jouhevasti ja palvelu on toiminut.” Jani Åfelt, Kenttäpäällikkö, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

  Procountor + Jeemly

  Jeemly ja Procountor toimivat yhdessä rajapinnan avulla. Tiedot myynneistä saadaan siirtymään automaattisesti Jeemlystä Procountoriin, oli kyseessä sitten ”kassamyynti”, jossa asiakas maksaa ostoksensa esimerkiksi käteisellä / kortilla tai ”laskutusmyynti”, jossa asiakasta halutaan laskuttaa.

  Jeemlyn ja Procountorin välille löytyy kaksi liittymää: kirjanpitoliittymä ja laskuliittymä. Yrityksen on mahdollista käyttää molempia liittymiä tai vain toista näistä. Procountorin API-veloitus tulee ainoastaan kerran, vaikka molemmat liittymät olisivat käytössä. Pelkkä kirjanpitoliittymä on käytössä tyypillisesti silloin, kun asiakkaita ei ole tarve laskuttaa tai laskutusta on hyvin vähän. Mikäli laskutusta on säännöllisesti, tällöin käytössä on tyypillisesti molemmat liittymät. On myös mahdollista käyttää pelkkää laskuliittymää. Tämä tulee kysymykseen tilanteessa, jossa yrityksellä ei ole lainkaan käteis- tai korttimyyntiä.

  Kirjanpitoliittymä

  Käteis- ja korttimyynnit siirretään Procountoriin kirjanpitoa varten. On myös mahdollista siirtää tiedot myös Jeemlyssä laskutetuista laskuista Procountoriin kirjanpitoa varten.
  Käytännössä Jeemlystä siirtyy myyntiaineisto Procountoriin kirjanpitoa varten tiliöitynä liiketoiminta-alueittain ja maksutavoittain.

  Laskuliittymä

  Myyntilaskut muodostetaan Jeemlyssä, jonka jälkeen ne siirretään Procountoriin ja myyntireskontra on Procountorissa.
  Myyntilaskut voidaan lähettää joko Procountorista tai Jeemlystä. Laskuliittymän kautta siirretyt myynnit puretaan kirjanpitoliittymän myynneistä automaattisesti.
  Olennainen osa Jeemlyn palvelua on liittymässä siirrettävän aineiston jatkuva seuranta. Liittymien palvelutuotannnon valvontakonsolissa nähdään aineistojen siirtotilanne. Mikäli suunnitellussa siiirtoprosessissa on poikkeama, hälyttää valvonta tästä ja tilanteeseen päästään käsiksi välittömästi. Aineistojen siirtoon sisältyy siis aina seurantajärjestelmän tuottama lähetys- ja vastaanottokuittaus, jonka ansiosta virhetilanteet saadaan korjattua nopeasti.

  Oletko jo Jeemlyn käyttäjä?

  Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Jeemlyyn. Integraation aktivoimiselle Procountoriin löydät ohjeet tältä sivulta.

  Hinnoittelu

  Alkaen 28 € / kk

  Tutustu Jeemlyn tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Jeemly by SKJ

  Toimiala:

  Kaupan ala, Majoitus- ja ravintola-ala


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Varaston hallinta, Verkkokauppa


  Toimittaja:

  SKJ


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 28 € / kk

  Tutustu Jeemlyn tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search