Hyppää sisältöön

Tehden

Tehdenin pilvipohjainen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilaukset sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

  Ohjelmiston kuvaus

  Tehden on sataprosenttisen kotimainen kaupan ja liikunta-alan tarpeisiin suunniteltu helppokäyttöinen kassa-, ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmä.

  Tehden on kustannustehokas toiminnanohjausratkaisu ja Tehden ohjaa aidosti käyttäjäänsä.

  Tehdenillä varmistat ketterän ja tehokkaan myynnin ja varastot pysyvät ajantasalla.

  Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmä, myyntitilauksen ja ajanvarauksen yhdistäminen sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

  Voit yhdistää Tehdenin verkkokauppa-alustoihin sekä siitä löytyy valmiit integraatiot kaikkiin keskeisimpiin tavarankuljetuspalveluihin, jolloin tuotteiden myynti- ja lähetysprosessin voit hoitaa yhdessä järjestelmässä ja kaikki lähetysasiakirjat saat tulostettua yhdellä kertaa.

  Saat henkilökohtaisen suomenkielisen tukipalvelun. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

  Järjestelmä kasvaa ja skaalautuu yrityksen koon ja tarpeiden mukaisesti, tällä hetkellä jo yli 700 eri kokoista yritystä käyttää Tehdeniä yrityksen ydintoimintoihin.

  Tehden sopii kaikenkokoisille kaupan, liikunnan ja palvelualan yrityksille.

  Ominaisuudet

  Varastonhallinta

  Varastonhallintaohjelman avulla varastotilanne päivittyy koko ajan myyntien ja ostojen mukaisesti useistakin eri varastoista. Jos tuotteita myydään sekä verkossa, kivijalassa että tapahtumissa, ajantasaiset varastosaldot ovat elinehto. Tehdenin varastonhallinta on helppokäyttöinen ja skaalaantuu myös suuren yrityksen monimutkaisempiin tarpeisiin.

  Verkkokauppaintegraatiot

  Verkkokaupan yhdistäminen on mahdollista ilman kallista räätälöintiä. Valmiiden rajapintakumppaneiden avulla verkkokaupan yhdistäminen on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti.

  Inventaario

  Tehden-sovelluksella ja käsipäätteellä (PDA) voit hoitaa inventoinnin, hyllytyksen ja keräilyn täysin mobiilisti.

  Ostojen automatisointi

  Ostojen automatisointi hoitaa toimittajien tilaukset määriteltyjen saldorajojen perusteella. Tehden huomioi myös menekin kausivaihtelut.

  Asiakaskokemuksia

  ”Tärkeä seikka Tehdenin valinnassa oli se, että iTapsa pystyi jatkamaan tutulla taloushallinnon ohjelmistolla eli Procountorilla. Tehden-Procountor-integraatio vähentää virheitä sekä tuo selvää säästöä ajankäytön ja kustannusten suhteen. Integraation parhaita puolia ovat sen nopeus, ajantasaisuus ja automaattisuus.”

  Patrik Albrecht, iTapsa

  Procountor + Tehden

  Procountor ja Tehden toimivat hyvin yhdessä integraation avulla. Procountor ja Tehden yhdessä vähentävät virheitä, säästävät aikaa ja helpottavat kirjanpitoa.

  Kirjanpitoaineiston siirto Tehdenistä Procountoriin on automatisoitu. Myyntilaskut voidaan kopioida Tehdenistä Procountoriin myyntireskontran hoitoa varten.

  Ostolaskut voidaan kopioida Procountorista Tehdeniin täsmäytystä ja hyväksyntää varten. Voit ottaa myös käyttöön ostolaskujen automaattikohdennuksen ja -hyväksynnän. Tehden noutaa Procountorista ostolaskut ja vertaa ostolähetteeseen ja näin varaston keskihinnat päivittyvät oikein.

  Procountorin ja Tehdenin välisen integraation saat helposti käyttöösi olemalla yhteydessä Tehdeniin.

  Hinnoittelu

  Alkaen 54 €/kk

  Tutustu Tehdenin hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Tehden

  Toimiala:

  Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus, Varaston hallinta


  Toimittaja:

  Tehden


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 54 €/kk

  Tutustu Tehdenin hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search