Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Restolution

Restolution on monipuolinen kassajärjestelmä ravintola-alalle. Restolution ja Procountor toimivat yhdessä integraation avulla.

Ohjelmiston kuvaus

Restolution on ravintolajärjestelmä, joka kerää myyntitietosi keskitetysti ja hallinnoi myyntituotteitasi sekä ravintolasi toimintoja monelta osin. Voit tarkastella myynnin kehittymistä sekä varastonhallintaa reaaliajassa sekä analysoida tietoja laajalla raportoinnilla.

Restolution on käytettävissä miltä vain laitteelta, jossa on internet-selain, ja saat lisäksi käyttöösi IOS tai Android mobiiliapplikaation sekä runsaan valikoiman toimintoja, jotka toimivat suoraan mobiililaitteiden työpöydältä web-applikaatioina.

Järjestelmä soveltuu yhden kassan toteutuksesta satojen toimipaikkojen vaativiin monikanavaisiin ympäristöihin. Voit ottaa käyttöön ominaisuuksia sitä mukaan, kun niitä tarvitset. Voit myös valita pois ominaisuuksia omien tarpeiden muuttuessa.

Ominaisuudet

Kassajärjestelmä

Maksupäätteet

Myynnin seuranta ja laaja raportointi

Varastonhallinta ja katesuunnittelu

Integraation kuvaus

Restolutionin ja Procountorin välille on toteutettu API-rajapinta, jonka avulla on mahdollista siirtää sekä myyntilaskuja että kirjanpitoaineistoa (=kassamyynnit) Restolutionista Procountoriin. Rajapinnan käyttö automatisoi toimintoja. Myyntilaskuja ei tarvitsee erikseen luoda Procountorissa vaan ne muodostuvat automaattisesti ja kassan kautta tehdyt myynnit kohdistuvat automaattisesti oikeille kirjanpitotileille ja maksutavoille Procountorissa.

Rajapinnan saa käyttöönsä olemalla yhteydessä Restolutionin asiakaspalveluun.

Hinnoittelu

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Restolution

Toimiala:

Majoitus- ja ravintola-ala


Ratkaisualue:

Kassajärjestelmä


Toimittaja:

Restolution


Kumppanin tuki:

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search