Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Dimensiokohtainen käyttöoikeusrajaus

Rajaa käyttäjän oikeudet kustannuspaikoittain.

  Palvelun kuvaus

  Dimensiokohtaisella käyttöoikeusrajauksella voit rajata käyttäjän oikeudet vain valituille nimikkeille (kustannuspaikoille). Procountorin dimensiokohtainen käyttöoikeusrajaus mahdollistaa muun muassa, että käyttöoikeuksia voidaan rajata esimerkiksi vain oman kustannuspaikan selailuun. Toiminto rajaa käyttäjälle oikeudet vain valitulle tai valituille dimensioille ja valituille nimikkeille. Lisäksi toiminto mahdollistaa dimensio- eli kustannuspaikkakohtaisen tulos- ja taseselailun sekä pää- ja päiväkirja selailun.

  Procountorin ohjekirjassa on tarkemmin kerrottu, miten käyttöoikeusrajauksia otetaan käyttöön, tositteita haetaan ja raportoidaan. Lue dimensiokohtaisesta käyttörajoituksen toiminnasta tarkemmin Procountorin ohjekirjasta.

  Ominaisuudet

  Rajaa käyttäjän oikeudet kustannuspaikoittain.

  Rajaa käyttäjän oikeudet raportointiin kustannuspaikoittain.

  Palvelun käyttöönotto

  Dimensiokohtainen käyttöoikeusrajaus on Procountorin maksullinen lisäominaisuus, jonka avulla voidaan rajata käyttäjien käyttöoikeuksia vain tietyille dimensioille ja nimikkeille. Dimensiokohtaisen käyttöoikeusrajauksen avulla käyttäjiä voidaan siis rajoittaa esimerkiksi siten, että he voivat selailla ainoastaan heitä koskevien kustannuspaikkojen ja projektien tapahtumia tuloslaskelma-, tase-, pääkirja- ja päiväkirjatasolla.

  Toiminnon voi tilata käyttöön myös ottamalla yhteyttä Procountorin Asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeella.

  Hinnoittelu

  54 €/kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Dimensiokohtainen käyttöoikeusrajaus

  Ratkaisualue:

  Kirjanpito


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  54 €/kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Search