Hyppää sisältöön

Kasperi

Paras ratkaisu poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  Kasperi on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisuusohjelma, jolla voit seurata kaikkea käyttöomaisuuteen liittyvää laskentaa (sumu- ja evl-poistot, poistoerot, hyllypoistot, IFRS-poistot, kiinteistöinvestointien alv-vastuut) yhdessä ja samassa järjestelmässä.

  Liittymän avulla siirrät helposti uudet käyttöomaisuushankinnat Procountorista Kasperiin ja vastavuoroisesti Kasperin tuottamat poisto-, poistoeron muutos-, myynti- ja tilisiirtotositteet Procountoriin, yleensä kuukausitasolla.

  Kasperissa on kattavat valmisraportit niin kuukauden- kuin tilikauden vaihteeseen. Valmiit ja ohjaavat verolomakepohjat 62, 12A ja 6B säästävät aikaa ja minimoivat virheitä veroilmoitusten täytössä.

  Kasperia kehittää ja ylläpitää käyttöomaisuuslaskentaan erikoistunut Espina Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Espina tarjoaa kattavat tuki- ja konsultointipalvelut kaikkiin poistolaskennan ongelmatilanteisiin. Espina tarjoaa myös nopean ja vaivattoman Kasperi-ohjelman käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella. Kasperista löytyy valmiit konversiorutiinit useimmista järjestelmistä Kasperiin.

  Kasperi soveltuu kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille ja tilitoimistoille.

  Ominaisuudet

  Käyttöomaisuuskirjanpito

  Kasperissa voidaan seurata suunnitelmanmukaisia poistoja, EVL-poistoja, poistoeroa, hyllypoistoja ja IFRS-poistoja.

  IFRS 16 -seuranta

  Kasperissa voidaan seurata IFRS 16:n ja muita FAS:n ja IFRS:n välisiä jaksotuseroja esim. liikearvojen arvostuseroja, IFRS 15 -jaksotuseroja tai IFRS 16 -ulosvuokrausta. Ohjelmisto tuottaa IFRS-oikaisutositteen, joka tyypillisesti oikaisee kaikki FAS:n viennit IFRS:n mukaisiksi. Seurattavat hyödykkeet voivat olla muutakin kuin IFRS 16-vuokrasopimuksia.

  Kiinteistöinvestointien alv-vastuiden seuranta

  Alv-vastuutapahtumat perustetaan Kasperin käyttöomaisuuskohteiden alle. Kasperissa on toiminnallisuutena myös ”automaattinen alv-vastuiden seuranta”, joka laskee kiinteistöinvestointien alv-vastuut käyttöomaisuuden hankintojen perusteella.

  Käyttöönotossa avustaminen

  Valmiita konversiorutiineja. Käyttöomaisuusohjelman vaihtuessa koko laskentahistoria tulee lähtökohtaisesti siirtää. Usein konversiot tehdään yhdistelemällä erilaisia aineistoja.

  Procountor + Kasperi

  Kasperin ja Procountorin välille löytyy valmis API-rajapinta, jonka välityksellä tietoja voidaan siirtää molempiin suuntiin. Liittymä hakee Procountorista taseen käyttöomaisuustilien tapahtumat ja vastaavasti siirtää Kasperin tositteet (poistot, myynnit, poistoeron muutokset ja tilisiirrot) Procountoriin.

  Integraation käyttöönotto käy vaivattomasti. Kasperin siirtovalikosta päästään suoraan Procountorin integraatiorajapinnan sisäänkirjautumiseen, jonne kirjaudutaan Procountorin tunnuksilla (luo ensin Procountorissa käyttäjätunnus APIa varten) ja valitaan yhtiö, johon liittymä halutaan ottaa käyttöön. Tämän jälkeen Kasperi lukee yhtiön dimensiotiedot ja kysyy mihin Kasperin kenttiin tiedot halutaan yhdistää. Lopuksi Kasperi lataa kasperi.info -tukisivustolta viimeisimmän Procountor API-liittymän kuvauksen ja tallettaa sen Kasperin tietokantaan. Liittymät ovat nyt valmiit käyttöön!

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Kasperi

  Toimiala:

  Tilitoimistot, Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Kirjanpito


  Toimittaja:

  Espina


  Yhteystiedot:
  Oletko jo Kasperin käyttäjä?

  Ratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Kasperiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search