Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Laaja kierrätys

Ostolaskujen laaja kierrätys myös pienempiin tuoteversioihin.

  Palvelun kuvaus

  Laskujen hyväksymiskierto on toiminto, joka mahdollistaa osto-, matka- ja kululaskujen helpon kierrätyksen asiatarkastajalta seuraavalle ja edelleen hyväksyjille.

  Hyväksymiskierto on osa Procountorin perustoimintoja.

  Hyväksymiskierto otetaan käyttöön ja siihen liittyvät, Procountor-ympäristön yleiset asetukset määritetään ohjelman kohdassa Hallinta > Yrityksen tiedot > Hyväksymiskierron hallinta. Hyväksymiskierto voidaan asettaa myös liikekumppaneiden taakse tai suoraan yksittäisille laskuille. Vaikka hyväksymiskierto ei olisi käytössä, voidaan osto-, matka- ja kululaskuja silti tarkastaa ja hyväksyä, mutta tällöin ei voida etukäteen määrittää laskulle tiettyjä tarkastajia ja hyväksyjiä.

  Hyväksymiskiertoa ja niihin liittyviä oikeuksia voidaan määritellä laaja-alaisesti, voit myös ottaa asiatarkastajalistat käyttöön ja saada myös ilmoituksia hyväksymiskiertoa odottavista laskuista. Laskujen hyväksymiskierto -näkymän avulla näet mitä laskujen on kenelläkin hyväksymiskierrossa.

  Hyväksymiskierrolle voidaan määritellä sijaisuuksia.

   

  Ominaisuudet

  Hyväksymiskierron laajat asetukset

  Hyväksymiskierron sijaisuuksien määritykset

  Laaja kierrätys 9 asiatarkastajaa ja 9 hyväksyjää / lasku

  Sisältyy laajempiin tuoteversioihin, mutta mahdollista ottaa käytöön myös pienemmissä tuoteversioissa.

  Palvelun käyttöönotto

  Laaja kierrätys (9 asiatarkastajaa ja 9 hyväksyjää) sisältyy Taloushallinto Premium ja Rajaton -tuotepaketteihin. Jos et ole varma mikä tuotepaketti sinulla on käytössä, voit kysyä sitä meiltä alla olevan yhteydenottopyyntö-lomakkeen avulla.

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

   

  Hinnoittelu

  Laaja kierrätys (9 asiatarkastajaa ja 9 hyväksyjää) sisältyy Procountor Taloushallinnon Premium- ja Rajaton-tuotepaketteihin.

  32 €/kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Laaja kierrätys

  Ratkaisualue:

  Ostot ja kuitit


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  32 €/kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Search