Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

QuickBI

QuickBI tarjoaa mahdollisuuden yhdistää data useista eri lähteistä monipuoliseen tietovarastoon, josta data voidaan viedä raportoinnin käyttöön mihin tahansa BI-ohjelmistoon.

  Ohjelmiston kuvaus

  QuickBI:n avulla yrityksen erilaiset tietojärjestelmät saadaan integroitua raportointiin nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti. Saatavilla on jo yli sata käyttövalmista connectoria, mm. Procountor, Työvuorovelho, Salesforce ja HubSpot. Jos joukosta ei vielä löydy kaivattua integraatiota, QuickBI pystyy rakentamaan sellaisen lähes mihin tahansa tietolähteeseen.

  QuickBI hakee kaiken tarvittavan datan tietovarastoon, mikä luo huipputason kehityspohjan analytiikalle. Liiketoiminnan dataa voidaan yhdistellä, käsitellä ja analysoida monipuolisesti yrityksen valitsemalla BI-työkalulla.

  Tärkeimmät hyödyt:

  • yhteyksien ja raportoinnin nopeus ja toimintavarmuus
  • uusien näkökulmien testaaminen helpompaa
  • raportteja voidaan muokata ja kehittää joustavasti
  • dataa on helppo viedä ja hyödyntää muissa järjestelmissä
  • tieto on aina ajantasaista ja validia

  Integraation kuvaus

  QuickBI mahdollistaa taloustiedon ketterän yhdistämisen muihin datalähteisiin. Procountor-data saadaan helposti mukaan sujuvaan ja kattavaan raportointiin yrityksen omaan tietovarastoon.

  Procountorista haetaan raportointiin tyypillisesti myynti- ja ostolaskuja sekä kirjanpidon tositteisiin liittyviä tietoja. Integraation ansiosta manuaalisia prosesseja voidaan automatisoida, mikä säästää aikaa ja vähentää virheitä.

  QuickBI:n konsultit auttavat rakentamaan juuri sellaiset organisaatio- ja toimialakohtaiset raportit, joita yrityksessä kaivataan. Raporteissa voidaan korostaa esimerkiksi asiakaskohtaista analyysiä. Procountor-datalla voidaan analysoida liikevaihdon kertymistä asiakkaan elinkaaren aikana ja liittää tähän KPI-laskentaa varten asiakaskohtaista tietoa esimerkiksi asiakaspalvelun tiketeistä tai palvelutuotannon tuntikirjauksista.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  QuickBI

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  QuickBI


  Kumppanin tuki

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search