Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Riskrate

Riskrate on vaivaton talousraportoinnin automaatio. Voit luoda ja jakaa laadukkaat konsernin talousraportit yhdellä klikkauksella.

  Ohjelmiston kuvaus

  Voit luoda kaikki talousraportit, tulosennusteen, kassaennusteen ja vaikkapa hallitusraportit talousraportoinnin automaatiolla.

  Voit jakaa talousraportit mobiilisti, digitaalisena tai PDF -raporttina. Vaivaton myös vastaanottajallesi ilman kirjautumista talousraportoinnin alustaan.

  Voit luoda budjetin tai rullaavan tulosennusteen helposti tai hyödyntää Riskraten automaattista tulosennustetta, joka huomioi liiketoiminnan kausivaihtelut tilitasolla.

  Voit saada 12 kuukauden kassaennusteen ja kassan mittarit sekä konsernille että yksittäisille yhtiöille.

  Ilmainen 3 minuutin käyttöönotto, ei vaadi integraatioprojektia

  Riskrate skaalautuu yrityksesi kasvaessa. Valmiit integraatiot ja tilikartan automaatio yhdistävät minuuteissa myös kansainväliset kirjanpito-ohjelmistosi. Tuloksen ja taseen automaattiset konversiot 30:ssa valuutassa Euroopan Keskuspankin kursseilla.

  Korkea tietoturva, joka tarkoittaa, että taloustiedot ovat turvassa sekä tietoja siirrettäessä että palvelua käytettäessä.

  Ominaisuudet

  Konsernin tulos- ja kassaennuste.

  Voit jakaa analysoidun raportin ja ennusteen tiimillesi.

  Ennusteet ja budjetointi.

  Analysoituja talousraporttimalleja jo valmiina.

  Procountor + Riskrate

  Riskrate-palvelua käyttöönotettaessa asiakkaan Procountor-ympäristö integroidaan Riskrateen. Procountor rajapinnan avulla Riskrate analysoi käyttäjän kirjanpidon aineiston, jonka lisäksi Riskrate voi analysoida myös myynti- ja ostolaskut.

  Palvelun saat käyttöösi joko riskraten verkkosivuilta riskrate.io/ tai ottamalla yhteyttä riskraten myyntiin paivi@riskrate.io (050 367 0261).

  Hinnoittelu

  Alkaen 99 €/kk

  Tutustu Riskrate tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Riskrate

  Toimiala:

  Kasvuyritykset


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Riskrate


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Riskraten käyttäjä?

  Integraation saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 99 €/kk

  Tutustu Riskrate tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search