Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Riskrate

Riskrate on täysin automaattinen 30-90 päivän kassaennuste kasvuyrittäjälle. Riskrate hyödyntää koneoppimista ja pystyy ennustamaan tarkasti myös tulevaa kassaa, kuten toistuvia ostolaskuja sekä asiakkaan osto- ja maksukäyttäytymistä.

  Ohjelmiston kuvaus

  Kuinka Riskrate toimii?

  Riskrate konsolidoi talousdatasi ja voit luoda uniikit, reaaliajan raportit sekunneissa. Voit saada ainutlaatuista, liiketoimintakriittistä näkemystä raportteihin reaaliajassa:

  Tuotteet – Voit allokoida resurssit tehokkaammin vertaamalla tuotteiden kysyntää, myynti- tai ostohintoja reaaliajassa.

  Asiakkaan maksuajan ennuste ja riski – Voit automaattisesti ennakoida, milloin asiakkaasi maksaa laskun hyödyntäen reaaliaikaista 80 000+ yrityksen tietokantaa.

  Kassan saldon ennuste – Voit saada varmuuden tulevasta kassan saldosta riippumatta siitä kuinka laskutat asiakkaitasi, hyödynnätkö laskurahoitusta tai millä mantereella teet kauppaa.

  Luo raportit uskomattoman nopeasti

  Onko haasteenasi saada data ohjelmistoista ja yhdistää ne raportiksi? Ei enää. Voit tuoda helposti datan kaikista talouden työkaluistasi raportteihisi. Tämän päivän tai eilisen data, kaikki data standardoituna yhtä helposti.

  Voit säästää aikaa valmiilla Riskrate raporttimalleilla, jotka kattavat controllerin yleisimmät raportit. riskrate raporttiautomaatiolla voit rakentaa juuri sen riskiskenaarion, jonka tarvitset tänään.

  Voit ennakoida rahavirtojen näkymiä sekunneissa yhdistämällä datasi ennustemalleihin ja 80 000+ yrityksen tietokantaan.

  Kenelle Riskrate sopii?

  • Ihanteellinen toimitusjohtajalle ja controllerille
  • Sopii kaikille liiketoimintamalleille ja toimialoille
  • Sopii myös konserneille

  Riskrate käytännössä

  • Voit filteröidä raportit valuutoissa ja konvertoida euroiksi
  • Voit yhdistää rajattomasti ohjelmistojasi
  • Voit viedä raportit helposti Exceliin, Power BI:hin tai omaan raportointityökaluun tai jakaa ne sähköpostitse heti tai ajastetusti

  Vain minuuttien käyttöönotto, näe tulokset heti

  • Ei vaadi kallista käyttöönottoprojektia
  • Minuuttien käyttöönotto -> saat tulokset heti
  • 14 päivän ilmainen testikäyttö, alk. 79 €/kk
  • Rajaton määrä käyttäjiä

  Integraation kuvaus

  Riskrate-palvelua käyttöönotettaessa asiakkaan Procountor-ympäristö integroidaan riskrateen. Procountor rajapinnan avulla riskrate analysoi käyttäjän myynti- ja ostolaskut, jonka lisäksi riskrate analysoi myös pankkitilitransaktiot, valuutasta riippumatta.

  Hinnoittelu

  Alkaen 79€/ kk

  Tutustu Riskraten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Riskrate

  Toimiala:

  Kasvuyritykset


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Riskrate


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 79€/ kk

  Tutustu Riskraten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search