Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Solteq Tekso

Solteq Tekso – markkinoiden monipuolisin kassajärjestelmä erikois- ja vähittäiskauppaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  Solteq Tekso on suosittu erityisesti muoti- ja urheilukaupan sekä rautakaupan myymälöiden liiketoiminnassa. Solteq Tekso on loistava ratkaisu myös muuhun erikois- ja vähittäiskauppaan, esimerkiksi puutarhamyymälöille, kulta- ja koruliikkeille, aktiivihintaketjuille, luontaistuote- ja kosmetiikkaliikkeille, vapaa-ajankeskuksille, hiihtokeskuksille ja vuokraamoliiketoimintaan.

  Solteq Tekso sopii ratkaisuna yhden taikka useamman toimipisteen yrityksille ja se tukee liiketoiminnan kasvua ja laajentumista.

  Solteq Tekson toiminnallisuudet ovat mitoitettavissa liiketoimintasi tarpeisiin – vakiotoiminnallisuuksilla katat kaikki tarvitsemasi perustoiminnot myymälässä ja valittavilla optioilla mahdollistat kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen ostoista myyntiin.

  Solteq Tekson sisältämät laajat vakiotoiminnallisuudet – kassatoiminnot, kassaraportit ja analytiikka, tuotetiedon ja asiakasrekisterien hallinta, varastonhallinta sekä varastoraportit – mahdollistavat tehokkaat myymälätoiminnot.

  Solteq Tekson laajennettuihin toiminnallisuuksiin (optiot) sisältyvät esimerkiksi kattavat ostotilaustoiminnallisuudet, myyntitilaukset ja tarjoukset, laskutus sekä myynti- ja ostoreskontra ja pankkiyhteydet.

  Valmiiden verkkokauppa integraatioden ansiosta Solteq Tekson ja verkkokaupan yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, valmiita integraatioita on esim. WooCommerceen, Adobe Commerce -verkkokauppa-alustaan, MyCashFlowhun sekä Shopifyn verkkokauppaan. Muita valmiita integraatioita Solteq Teksosta ovat esimerkiksi ERP-integraatiot ja markkinointiautomaation järjestelmät. Solteq Tekso on integroitu myös hissilipunmyyntiin sekä välinevuokraaamo toimintaan, kuten SkiData ja Rentle.

  Ominaisuudet

  Nopea ja helppokäyttöinen kassatoiminto.

  Monipuolinen tuotetiedon ja asiakasrekisterin hallinta.

  Selkeä varastonhallinta.

  Todella kattavat raportointiominaisuudet.

  Valmiit verkkokauppaintegraatiot

  Procountor + Solteq Tekso

  Teksosta siirtyvät kirjanpitoaineisto ja myyntilaskut Procountoriin. Tieto siirtyy haluamallasi frekvensillä, yleensä kerran päivässä.

  Saat kokonaisuuden käyttöösi ottamalla yhteyttä Solteqiin ja sen jälkeen yhdessä määrittelette integraation laajuuden ja toimitusaikataulun.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Solteq Tekso

  Toimiala:

  Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus, Verkkokauppa


  Toimittaja:

  Solteq Oyj


  Oletko jo Solteq Tekson käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Solteqiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä Solteqiin.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search