Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Spotilla

Spotilla on toiminnanohjausjärjestelmä asennus-, huolto- ja kunnossapitoalalle. Spotillan mobiilisovellus on erittäin helppokäyttöinen ja kaikki työt sekä dokumentaatio kulkevat taskussa eikä mikään tärkeä unohdu. Spotillan kanssa töidenhallinta sujuu helposti ja ohjelman käyttöönottaminen on vaivatonta.

  Ohjelmiston kuvaus

  Spotilla on helppokäyttöinen asennus-, huolto- ja kunnossapitoalan toiminnanohjausjärjestelmä. Käyttäjät kehuvat varsinkin Spotillan mobiilisovellusta, jolla töidenhallinta ja dokumentointi onnistuvat kätevästi.

  Spotilla nopeuttaa prosesseja, parantaa tuottavuutta, helpottaa päivittäistä työnohjausta ja tuottaa parempaa parempaa laatua sekä auttaa sinua säästämään kustannuksissa.

  Spotillan ominaisuuksia

  • Helppokäyttöinen natiivi mobiilisovellus (iOS+Android)
  • Läpinäkyvä työnohjaus reaaliajassa
  • Töiden aikataulutus, resursointi, ohjaus ja dokumentointi
  • Töiden ja työkohteiden hallinta sekä dokumentointi
  • Työkohteiden ja työtehtävien hallinta
  • Karttanäkymät työnohjaukseen ja hallintaan
  • Täysin muokattavat asennus-, työ- ja huoltoraportit valokuvineen
  • Resurssienhallinta
  • Sähköinen työajanseuranta
  • Myyntilaskutusaineiston hallinta
  • Tuotteet ja varaosat
  • Varastonhallinta ja ostot
  • Ajoneuvoseuranta

  Ominaisuudet

  Huolto, kunnossapito ja kenttätyönohjaus Spotillan avulla voit hoitaa kaiken mobiilisti.

  Työmääräimet, projektityöt, ennakoivan kunnossapidon tehtävät, vuosihuollot, tarkastukset, arvioinnit, viankorjaukset ja muut työt – kaikki yhdessä paikassa. Käytä koneelta, tabletilta tai kännykältä.

  Kalustonhallinta ja laiterekisteri.

  Kentällä tarvitaan oikeaa tietoa niistä laitteista, koneista ja kalustosta, jonka parissa työtä tehdään. Spotilla muodostaa yksittäisistä koneista ja laitteista kattavan kalustorekisterin, jonka avulla kaikki oleellinen tieto on aina saatavilla. Esimerkiksi tieto laitteen huoltohistoriasta, häiriöistä, varaosista, yhteyshenkilöistä, asiakkaista, varaosien varastosaldoista ja paljon muuta.

  Ennakoiva kunnossapito.

  Hyvin suunniteltu ennakkohuoltotoiminta vähentää vikakorjauskeikkojen määrää ja pienentää kustannuksia.

  Töiden dokumentointi.

  Mobiilisovelluksella voit suoraan kentällä dokumentoida työt siten, että kaikki tarpeelliset raportit (esimerkiksi sisäiset pöytäkirjat tai raportit asiakkaille) syntyvät automaattisesti ja laskutukseen tarpeellinen tieto on oikeaa ja tarkkaa. 

  Procountor + Spotilla

  Spotilla tarvitsee aina rinnalleen taloushallinnon järjestelmän eikä Spotilla sisällä taloushallinnon ominaisuuksia.

  Spotilla toimii Procountorin kanssa API-integraation avulla. Myyntilaskut ja muut tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmien välillä. Integraatiossa kaikki tiedot siirretään 30min välein 24/7 periaatteella, ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään toimenpiteitä.

  Myyntilaskujen siirto Spotillasta Procountoriin

  Spotilla + Procountor -integraation tarkoituksena on automatisoida myyntilaskujen luonti. Kun Spotillassa luodaan asiakkailta laskutettavia töitä, siirretään ne uusiksi myyntilaskuiksi Procountoriin tuote- ja asiakastietojen kanssa. Laskun tarkastaminen, hyväksyntä ja lähettäminen tapahtuu Procountorissa (ei tapahdu automaattisesti).

  Integraation avulla siirtyvät tiedot:

  • Asiakastiedot
  • Tuotetiedot
  • Tehtävät (siirtyvät uusiksi myyntilaskuiksi)

  Asiakas voi määritellä, siirretäänkö kaikki tehdyt tehtävät, vai pelkästään sellaiset tehtävät, joihin on kirjattu laskutustieto (tilausnumero).

  Spotilla siirtää jatkuvasti, ilman asiakkaalta vaadittavia toimenpiteitä kaikki uudet Spotillan tuote- ja asiakasrekisteriin lisätyt tuotteet ja asiakkaat Procountoriin. Spotilla myös hakee Procountorista automaattisesti uudet asiakkaat ja perustaa ne Spotillaan.

  Kun Spotilla luo uuden myyntitositteen Procountoriin, kytketään tositteelle luodut tuote- ja asiakastiedot.

  Spotillaan aktivointiohjeet löytyvät ”oletko jo käyttäjä” kohdasta. Sinun tulee luoda API-avain Procountor ympäristöön ja toimittaa sen tiedot Spotillalle. Spotillan pääkäyttäjä kytkee integraation päälle Asetukset -> Integraatiot valikossa.

  Hinnoittelu

  Alkaen 99 €/kk - 1 käyttäjä

  Tutustu Spotillan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Spotilla

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Logistiikka, Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Spotilla


  Oletko jo Spotillan käyttäjä?

  Integraation aktivoimiselle löydät ohjeet täältä.

  Hinta:

  Alkaen 99 €/kk - 1 käyttäjä

  Tutustu Spotillan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search