Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

TuloPOS

TuloPOS on kassajärjestelmä ravintola-alan yrityksille. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja luotu vastaamaan ravintolan työntekijöiden tarpeisiin.

Ohjelmiston kuvaus

TuloPOS on ravintola-alan ammattilaisten kehittämä ohjelmisto ravintola-alan yrityksille. Ohjelmisto sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös muut ravintoloiden tarvitsemat toiminnallisuudet kuten tuote- ja varastonhallinnan.

TuloPOS:in on suunnitellut RavinteliSofta Oy, jonka työntekijöillä on laaja kokemus eri maiden ravintolakulttuureista ja palveluprosesseista.

TuloPOS:in käytön hyötyjä ovat helppokäyttöisyys ja edulliset laitepalveluhinnat. Helppokäyttöisyys tulee ilmi esimerkiksi tilanteissa, joissa asiakas haluaa jakaa laskun usealle maksajalle. Laskun jakaminen onnistuu TuloPOS:ssa helposti ja nopeasti.

RavinteliSofta tarjoaa asiakkailleen maksuttoman puhelintuen ma-su 08:00-23:30.

Ominaisuudet

Helppo aloittaminen: hinnat, tuotteet ja kansiot ovat valmiina

Koulutus ja jatkuva tuki ovat osa palvelua.

Varaston ylläpito päätteeltä ja inventointi suoraan tabletilla.

Tehokas tuotehallinta - suoraviivainen ja intuitiivinen tuotehallinta ja oppiva tuloutus.

Tehokkaat tilauslistat - kaikki laskuille.

Asiakaskokemuksia

”TuloPOS:in käyttäjinä olemme olleet erityisen tyytyväisiä Procountor-integraatioon. Laskut voi koota asiakkaan toiveen mukaan ja lähettää vaikka kuun päätteeksi muutamalla napin painalluksella ilman skannauksia ja erillisiä sähköposteja. Kuun vaihteen raportointi on myös integraation vuoksi helpottunut huomattavasti ja tieto kulkee kassoilta kirjanpitoon sujuvasti.

Minna Lappeteläinen, Kehitysjohtaja, Soupster

Procountor + TuloPOS

TuloPOS:in ja Procountorin välinen rajapinta helpottaa ohjelmistojen yhteiskäyttöä. Tiedot ohjelmistojen välillä liikkuvat automaattisesti ja korvaavat työvaiheet, jossa käyttäjä kirjaisi tietoja manuaalisesti (esimerkiksi kortilla tapahtuneiden myyntien kirjaaminen Procountoriin kirjanpitoa varten).

Kassamyynnit

Kassamyynnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa asiakas maksaa ostoksensa käteisellä tai luotto- / pankkikortilla. Kassamyynnit siirtyvät rajapinnan avulla valmiiksi tiliöityinä TuloPOS:sta Procountoriin kirjanpitoa varten kerran päivässä / viikossa tai kuukaudessa. Myyntien siirtymisen tiheys valitaan, kun rajapinta otetaan käyttöön.

Asiakkaille lähetettävät laskut

Kun asiakasta halutaan laskuttaa, onnistuu myös tämä TuloPOS ja Procountor yhdistelmällä. Kassakäyttäjä valitsee TuloPOS:ssa laskutettavat tuotteet, maksutavan ja lopuksi laskutettavan asiakkaan. Laskut siirtyvät TuloPOS-pilveen, jossa ne vahvistetaan erikseen ja mahdolliset virheet voi korjata. TuloPOS:sta laskut siirtyvät automaattisesti rajapinnan yli (tyypillisesti kerran päivässä) Procountoriin, jossa laskun lähetys ja myyntireskontran seuranta tapahtuvat.

Yksittäisten laskujen lisäksi TuloPOS:ssa voidaan hallinnoida myös koontilaskuja, joissa tietyn asiakkaan laskut tietyltä ajanjaksolta kootaan yhdelle koontilaskulle. Myös koontilaskut liikkuvat automaattisesti rajapinnan avulla TuloPOS:sta Procountoriin.

TuloPOS + Procountor integraatio on kaksisuuntainen. Procountorista TuloPOS:iin päin siirtyvät automaattisesti muun muassa tiedot dimensioista (esimerkiksi kustannuspaikat) ja asiakkaan laskutustiedot tilanteissa, joissa asiakasta halutaan laskuttaa.

TuloPOS:in ja Procountorin välisen API-rajapinnan saa käyttöönsä olemalla yhteydessä RavinteliSoftan tukeen.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

TuloPOS

Toimiala:

Majoitus- ja ravintola-ala


Ratkaisualue:

Kassajärjestelmä


Toimittaja:

RavinteliSofta


Kumppanin tuki:
Oletko jo TuloPOS käyttäjä?

Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä TuloPOSiin.

Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Hinta:

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search