Procountor / 26.04.2021

Procountor Ministä työmatkalaisen kaveri

Täti katsoo puhelinta

Paljon työkseen reissaavat tietävät sen. Vain silloin tällöin työmatkoilla piipahtavat tuskailevat sen kanssa. Miten tämä menikään? Missä taskussa junalipun kuitti on? Matkalaskun luominen on pahimmillaan yhtä tuskaa.

Matkalaskujen kanssa harmaita hiuksia saavien työmatkalaisten joukko on suuri. Matkan jälkeen ei suinkaan ehdi nostaa jalkoja pöydälle tai istahtaa rauhassa kupilliselle teetä, vaan kotiin palaaminen tarkoittaa yhtä kuin matkalaskun laatimista. Varsinkin pitkillä reissuilla kuitteja kertyy usein suuri määrä, ja jo niiden hallinnointi ja etsiminen vievät kohtuuttoman paljon aikaa. Eivätkä tuskaa ainakaan helpota eri valuutoissa olevien ostosten tai ulkomaanpäivärahojen laskeminen.

Matkalasku muodostuu jo matkan aikana

Mitä jos matkalasku olisi valmis jo siinä vaiheessa, kun astut kodin kynnyksen yli ansaitun vapaa-ajan viettoon? Procountorin mobiilisovellus Procountor Mini on kehitetty näppäräksi apuvälineeksi nyt myös työmatkalaiselle. Minissä voi laskujen tarkastamisen ja hyväksymisen lisäksi laatia matkalaskut ja lähettää ne suoraan Procountoriin kirjanpitoon.

Minillä matkalaskua voi rakentaa vähitellen, koko matkan ajan. Mobiilisovellukseen pääsee tallentamaan kilometrikorvaukset helposti merkitsemällä vain lähtö- ja paluupaikan. Ulkomailla valuuttakurssien kanssa ei sormi mene suuhun, koska kulut voi syöttää Miniin ostovaluutassa ja sovellus kääntää ne automaattisesti kirjanpitovaluuttaan. Myös päivärahat ja ateriakorvaukset on helppo merkitä.

Procountor Minillä:

  • Tositteiden ja kuittien toimitus helposti kirjanpitäjälle suoraan Procountoriin
  • Matka- ja kululaskut voi aloittaa ja viimeistellä jo reissun päällä
  • Ostolaskujen käsittely tarkistuksesta maksuun luonnistuu mistä ja milloin vain
  • Osto-, matka- ja kululaskujen maksaminen
  • Mikäli käytössäsi on Mobiilipalkka, myös palkkalaskelmasi tallentuvat Miniin, ja ovat siellä tarkasteltavissa

Taskussasi kulkeva taloushallinto

Procountor Minin avulla yrittäjä voi huolehtia talousasioistaan aiempaa näppärämmin myös tien päällä.

Procountor Avain on turvallinen ja nopea tapa kirjautua Procountoriin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi vahvistat vain kirjautumisen Avaimella, eikä erillistä avainsanalistaa enää tarvita.

Taskussasi kulkeva taloushallinto tuo sinulle arjen säästöä.

Procountor