EtusivuVastuullisuus Accountor Finagossa

Näin edistämme vastuullisuutta

Tuemme PK-yrityksiä kestävällä tavalla muun muassa pienentämällä asiakkaidemme hiilijalanjälkeä ja panostamalla tietoturvaan.

Miksi yritysvastuu on meille tärkeää?

Vastuullinen toiminta on liiketoimintamme ytimessä. Panostamme siihen jatkuvasti monin eri tavoin. Accountor Finago on osa Accountor-konsernin taloushallinnon ohjelmistoliiketoimintaa. Jaamme Accountorin yhteiset arvot ja eettiset toimintaohjeet.

Konsernimme vastuullisuutta on kuvattu laajasti vastuullisuus-sivulla.

Löydät sieltä yhteisen eettisen toimintaohjeemme sekä vastuullisuusraporttimme.

Kehitämme tuotteita ja palveluita, joilla voimme tukea PK-yrityksiä tekemään vastuullista liiketoimintaa.

Olemme tuoneet talousdataan perustuvan automaattisen hiilijalanjälkilaskurin Procountor Taloushallinto -ohjelmistoomme integroituna lisäpalveluna. Tämä uusi innovaatio tuo yrityksen hiilijalanjälkilaskennan myös pienimpien yritysten ulottuville helposti ja edullisesti, mikä tukee pieniäkin yrityksiä ilmastotyössä.

Tuemme lisäksi yritysten kestävää kehitystä esimerkiksi näin:

  • Sähköinen taloushallinto mahdollistaa hiilijalanjäljen pienentämisen eri tavoin: paperittomuus, matkustustarpeen väheneminen.
  • Sähköinen taloushallinto on myös tietoturvallinen tapa toimia, millä huolehditaan myös asianmukaisesta henkilötietojen säilyttämisestä.
  • Olemme keränneet PK-yritysten tueksi tietopaketin siitä, mitä olisi hyvä tietää vastuullisuudesta. Lue lisää blogistamme: Vastuullisuus ja ESG-raportointi murroksessa – mihin yritysten on varauduttava?
Nainen kattelee ylös