Eero Pitkäsalo / 20.04.2021

Procountor Sopimuskone mahdollistaa tilitoimistolle laajemman palveluntarjonnan

Kollegat juovat kahvia

Tilitoimiston avuksi sopimusten laatimiseen rientää Procountor Sopimuskone, joka helpottaa tilitoimistojen työtä. Sopimuskoneesta tilitoimisto löytää kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjamallit, mikä nopeuttaa laadukkaan palvelun tuottamista asiakkaille. Juristien laatimilla sisällöillä varustetut sopimussisällöt takaavat laadukkaan palvelun ripeästi.   

Bullet Taloushallinto Oy:n Taina Pelkonen ja Susanna Kallio halusivat kokeilla Procountor Sopimuskonetta, koska he olivat kuulleet sen hyödyistä kollegoiltaan ja lukeneet tuotteesta Accountor Finagon viestinnästä.

– Kun Sopimuskoneen myyjä soitti meille loppuvuodesta 2019, päätimme tutustua tuotteeseen. Sovimme etäesittelyn, ja otimme sen jälkeen tuotteen käyttöön, Taina ja Susanna kertovat.

– Sopimusten laatiminen Procountor Sopimuskoneen avulla on helppoa. Palvelun käyttö on sujuvaa, se ohjaa hyvin käyttäjäänsä. Procountor Sopimuskone tarjoaa monipuolisesti erilaisia sopimuksia, joten työmme nopeutuu, voimme olla varmoja sopimussisältöjen oikeellisuudesta, eikä aikaa kulu sopimusten arkistointiin, koska ohjelma hoitaa sen. Tarvittaessa sopimukset löytyvät helposti palvelusta eikä niitä enää tarvitse kaivella arkistoista.

Sopimuskone mahdollistaa palveluntarjonnan laajentamisen

Bullet Taloushallinto Oy:ssä palvelun käyttöönotto sujui hyvin – pikkuhiljaa.

– Itse käyttöönotto oli helppo. Emme tarvinneet erillisiä käyttöohjeita, koska ohjelma ohjaa sopimusten luomisessa. Katsoimme myyjän kanssa läpi esittelyvideon ja tilin luomisen. Se riitti.

– Otimme taloyhtiöiden kirjanpidon mukaan tilitoimistomme palvelutarjontaan Sopimuskoneen kanssa samaan aikaan. Taloyhtiöiden kirjanpidossa hyödynnämme Sopimuskoneen sopimuksia, esimerkiksi hallituksen pöytäkirjaa, Taina ja Susanna sanovat.

Millaisia muutoksia olette havainneet työssänne sen jälkeen, kun otitte Procountor Sopimuskoneen avuksenne?

– Koska meiltä löytyy nyt valmiit sisällöt erilaisille sopimuksille, olemme lisänneet hinnastoomme asiantuntijapalvelut. Myös asiakkaat ovat huomanneet tämän, ja saamme nykyään toimeksiantoja sopimuksen tekoon. Procountor Sopimuskone pienentää kynnystämme sopimusten laatimiseen, koska palvelusta löytyvät valmiina lainmukaiset sopimussisällöt.

– Asiakkaille ei tulisi välttämättä mieleen pyytää meiltä apua sopimusten laatimisessa, jos emme tarjoaisi palvelua itse aktiivisesti hinnastossamme. Ilman Sopimuskonetta emme itse uskaltaisi lähteä myymään tällaista palvelua. Palvelu tukee tilitoimistomme asiantuntijapalveluiden myyntiä ja ajatusta kirjanpitäjästä talouspäällikkönä, Taina ja Susanna kertovat.

Bullet Taloushallinto Oy:n Taina ja Susanna sanovat, että parasta Procountor Sopimuskoneessa on ehdottomasti sen helppous, monellakin tasolla. Tilitoimistoammattilaisen ei tarvitse käyttää tunteja sopimusten luomiseen ja yksityiskohtien tarkistamiseen. Palvelussa olevat sopimukset ovat räätälöitävissä laaja-alaisesti, eikä kirjanpitäjän tarvitse muistaa ulkoa kaikkia sopimusteknisiä kiemuroita, koska palvelu ohjaa hyvin eteenpäin.

– Aiemmin emme tarjonneet lainkaan kauppakirjapohjia palveluna asiakkaillemme, ja tarkistutimme kaikki asiakirjat juristeilla. Nyt voimme tehdä sopimukset suoraan asiakkaalle helposti.

Sopimuskonetta Bullet Taloushallinto Oy:ssä käyttää jatkossa koko viisi henkinen henkilökunta. Erityisesti sen apu korostuu tilinpäätösaikana, jolloin tilitoimistossa laaditaan erilaisia kokouspöytäkirjoja.

– Käytetyin sopimussisältömme on yhtiökokouspohja, joka tehdään automaattisesti tilinpäätöksen yhteydessä, Susanna ja Taina summaavat.

Top 6 sopimukset, joihin Bullet Taloushallinto Oy hyödyntää Procountor Sopimuskonetta:

  • Yhtiökokouspöytäkirjat
  • Hallituksen kokouspöytäkirjat
  • Kauppakirjat
  • Valtakirjat
  • Velkakirjat
  • Tietosuojaselosteet.

Tutustu aiheeseen muualla

Blogissa: Tee parempia sopimuksia

Lue lisää Procountor Sopimuskoneesta

Katso Procountor Sopimuskone -ohjelmistoesittely


Alkuperäinen artikkeli julkaistu: Eero Pitkäsalo / 19.03.2020

Eero Pitkäsalo

Eero työskentelee Accountor Finagolla sisällöntuotannon asiantuntijana. Eero on markkinoinnin sekatyöläinen, jolle asiakasta palveleva sisältö on työn kulmakivi.