EtusivuKonsultointi

Procountor Tiekartta – Tilitoimistollesi räätälöity kehitysprojekti

Sukupolvenvaihdos, yrityskaupat, tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen – jos tarvitset apua tilitoimiston pitkän aikavälin tavoitteissa, ota avuksi Tiekartta.

Kehitysprojektin johtaminen on usein haastavaa. Vaikka suunta olisi selvä, voi perille pääseminen herättää kysymyksiä. Aina projektiin ei löydy riittävästi resursseja, ja omaan liiketoimintaan liittyviä mahdollisuuksia ja haasteitakin voi olla vaikea arvioida objektiivisesti.

Tiekartta-projektissa tarjoamme avuksenne asiantuntijoita, jotka tuntevat tilitoimistokentän tulevaisuuden ja joilla on kokemusta tilitoimiston liiketoiminnan kehittämisestä sekä vastaavista kehityshankkeista. Projektin sisältö räätälöidään yrityksesi tarpeiden pohjalta. Sen etenemistä seurataan ohjausryhmässä, ja kun projekti päättyy, saatte tukea myös tulevaan.

Hintaan kuuluu projektinjohtaja, joka huolehtii hankkeen maaliin.

Procountor tiekartta

Tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen

Tiekartta on yhteistyömalli, jossa Accountor Finago toimii tilitoimistosi kumppanina ja tukee tilitoimistoanne eteenpäin kohti asettamianne tavoitteita.

Tiekartta lähtee liikkeelle tilitoimiston vision määrittelystä, jossa tarkastellaan tai määritellään tilitoimiston omia tulevaisuuden suunnitelmia.

Tämän pohjalta tehdään tilitoimiston liiketoiminta-analyysi eli kuntotesti, jossa kartoitetaan, millaiset valmiudet yrityksellänne on saavuttaa asetetut tavoitteet ja mitä tulee kehittää.

Kuntotesti on tilitoimistolle ilmainen, eikä se sido yritystänne mihinkään.

Kun tilitoimiston liiketoiminta-analyysi on tehty

Tilitoimiston Kuntotestin perusteella suunnittelemme yrityksenne tarpeita ja kehityskohteita tukevan Tiekartta-kokonaisuuden.

Tiekartta-kehitysprojektiin kuuluu neljä erilaista projektia, jotka valitaan ja räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Projekteissa kehitetään tilitoimiston liiketoimintaa ja työskentelyprosesseja, myyntiä, markkinointia, sähköisen taloushallinnon ohjelmistokäyttöä ja sähköisten palveluiden tuottamista.

Onni – taloushallinnon ohjelmiston vaihto

Onni -projekti auttaa vaihtamaan tilitoimiston nykyisen taloushallinnon ohjelmiston Accountor Finagon Procountoriin. Autamme kirjanpitoaineiston siirrossa, koulutamme ohjelmiston käytössä ja tuemme sähköisen taloushallinnon myynnissä ja markkinoinnissa. Projekti voidaan toteuttaa joko perinteisestä kuittipohjaisesta taloushallinnon sovelluksesta tai toisen toimittajan sähköisen taloushallinnon ohjelmistosta.

Taito – Sähköisen taloushallinnon koulutus

Projektissa kehitetään sähköisen taloushallinnon ohjelmiston käyttöä. Mitä paremmin hallitsette ohjelmiston, sitä enemmän siitä hyödytte. Kartoituksen perusteella toteutamme henkilöstöllenne räätälöidyt koulutukset, joilla käytännön työskentely tehostuu.

Kasvu – Tilitoimiston myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen tähtäävä projekti lähtee asiakastyytyväisyyskyselystä ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta. Mukana tiimissä on markkinoinnin asiantuntijamme, jonka tuella kehität tilitoimiston brändiä ja näkyvyyttä netissä.

Teho – Tehostamaan tilitoimiston Procountor-osaamista

Syväluotaavan projektin tavoitteena on tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen. Selvitämme keinot, joilla yrityksesi kannattavuutta voidaan parantaa. Asiantuntijamme avulla voidaan kehittää esimerkiksi liiketoimintamallia, palveluprosesseja, työnjakoa tai hinnoittelua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Accountor Finago on tilitoimiston kumppani, joka tarjoaa parempia ratkaisuja taloushallinnon palveluiden tuottamiseen. Sähköisen taloushallinnon ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiantuntijoidemme apua silloin, kun haluat kehittää tilitoimiston liiketoimintaa.