Uudella verkkokauppaintegraatiolla lisätehoa taloushallintoon

Tervetuloa webinaariin, jossa käsittelemme verkkokauppojen taloushallinnon haasteita ja esittelemme uuden ratkaisun prosessien automatisointiin. Asiantuntijoina puhumassa ovat Eetu Manner Paytraililta sekä Tomi Räsänen ja Ville Viljanmaa Flashnodelta.

  • 28.05.2024
  • 10:00 – 10:45

Yritykset haluavat yhä enemmän automatisoida kirjanpitoon liittyviä toimintojaan, mutta verkkokauppojen integroiminen taloushallintoon on ollut haasteellista, mikä on johtanut kirjanpidon ajantasaisuuden kärsimiseen.

Tässä webinaarissa esittelemme, miten Paytrailin ja Procountorin välinen integraatio helpottaa verkkokauppojen taloushallinnon hallintaa ja vähentää manuaalisen työn tarvetta, erityisesti WooCommerce- ja Shopify-alustoja käyttäville yrityksille. Liity mukaan kuulemaan käytännön ratkaisusta verkkokauppojen taloushallinnon tehostamiseen!

Katso webinaari ja opit kuinka saat seuraavat bisneshyödyt ja -säästöt liiketoiminnallesi:

– Manuaalisen työn vähentyminen
– Ajantasaiset tiedot eri järjestelmissä
– Virheiden minimointi manuaalisen työn vähentyessä
– Reaaliaikainen tieto eri myyntikanavista > yrityksen taloudellisen tilan ja kassan hallinnan tehokkaampi seuranta


Eetu Manner

Eetu Manner

Senior Partner Manager, Paytrail

Eetu toimii Paytrailin kumppanivastaavana ja auttaa verkkokauppojen rakentajia tarjoamaan heidän asiakkailleen parhaat maksupalvelut.

Ville Viljanmaa

Ville Viljanmaa

Toimitusjohtaja, Flashnode

Pesäpalloa, marjatilalla työskentelyä, liikkeenjohdon konsultointia... Villellä on laaja ja mielenkiintoinen polku, josta saadaan ammennettua paljon hyvää myös Flashnodelle.

Tomi Räsänen

Tomi Räsänen

Co-Founder, Flashnode

Tomi vastaa Flashnoden myynnistä ja markkinoinnista. Hän asuu Frankfurtissa Saksassa ja harrastaa triathlonia.