Mainderilla tehokkuutta isännöitsijöiden ja kiinteistönomistajien arkeen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja tule kuulemaan, miten Procountoriin integroidulla Mainder-ohjelmistolla kiinteistönhallinnan ja isännöinnin prosessit hoituvat tehokkaasti. Esittelemme mm. miten asukkaat ja huoltokumppanit hoitavat asioita reaaliaikaisesti käyttäjäystävällisten mobiilisovellusten avulla.

  • 28.11.2024
  • 10:00 – 10:45

Uusi tehokas ratkaisu isännöitsijöille ja kiinteistönomistajille

Mainder on nykyaikainen kiinteistöjohtamisen ja isännöinnin ohjelmisto, joka kattaa koko asumisen ketjun asukkailta asiantuntijoille. Yksi ohjelmisto, jonka käyttöliittymät eri käyttäjille keskustelevat saumattomasti keskenään.

Lue lisää

Mainder on uusi ratkaisu isännöitsijöille ja kiinteistönomistajille, minkä avulla kiinteistönhallinnan ja isännöinnin prosessit hoituvat tehokkaasti. Asukassovelluksella asukkaat pystyvät hoitamaan asioitaan digitaalisesti ja kumppanisovelluksen myötä huoltotiedot kulkevat reaaliaikaisesti eri osapuolten välillä. Mainderin ja Huoneistotietojärjestelmän (HTJ) integraatio on jo käytössä.

Webinaarissa Mainderin tuotejohtaja Susanna Lahtinen demoaa ohjelmiston keskeiset ominaisuudet ja näyttää, miten ohjelmiston käyttö säästää aikaa. Kuulet myös, miten taloyhtiöt voivat hyödyntää verkkomaksuja ja näet, miten Mainder integroituu Procountoriin saumattomasti.

Webinaarissa saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

▸ Mitä isännöinnin työnkulkuja ja tehtäviä kannattaa automatisoida ja paljonko niissä säästyy aikaa?
▸ Mitä hyötyä asukas – ja kumppanisovelluksesta on isännöitsijän työn tehostamiseksi?
▸ Miten verkkomaksut toimivat taloyhtiön palveluiden maksamisessa?
▸ Tarvitseeko isännöitsijän avata arjessa ollenkaan Procountoria?
▸ Mitä lisäarvoa taloyhtiöt ja isännöitsijät voivat saada Procountorista?

Webinaarin loppuun on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle!

Asiantuntijoina puhumassa ovat Ilkka Mäkinen ja Susanna Lahtinen Mainderilta sekä Eija Kaarto ja Azer Zahić Procountorilta.


Ilkka Mäkinen

Ilkka Mäkinen

Mainder

Ilkka on Mainderin toimitusjohtaja. Hänellä on pitkä kokemus isännöinnistä (IAT) sekä kiinteistöhuollon palveluiden johtamisesta.

Susanna Lahtinen

Susanna Lahtinen

Mainder

Susanna on Mainderin tuotejohtaja. Susanna on vastannut useista vaativista ohjelmistokehitysprojekteista, ja hänelle on erityisen tärkeää käyttäjäystävällisten digipalveluiden kehittäminen.

Eija Kaarto

Eija Kaarto

Procountor

Eija työskentelee Procountorin lisäarvopalveluiden parissa. Eijalla on pitkä kokemus ohjelmistoalalta ja käyttäjälähtöisten palvelukonseptien kehittämisestä.

Azer Zahic

Azer Zahic

Procountor

Azer toimii Procountorin konsultointiyksikön vetäjänä. Azerilla on pitkä tausta Procountorin parissa, ja syvällinen näkemys siitä, miten Procountorin eri ominaisuuksia pystytään hyödyntämään parhaiten erilaisissa käyttötapauksissa.