Procountor asiakastarina: Leaf Areena Oy

Taloushallinnon sähköistystä Procountorilla

Koko perheen liikunta- ja elämyskeskus Leaf Areena sijaitsee Turussa ja tarjoaa rennon paikan liikkumiseen ja harrastamiseen. Leaf Areenan yrittäjänä toimii Sami Sälö, joka lähti vuonna 2011 sähköistämään yrityksiensä taloushallintoa. Sami Sälö on sarjayrittäjä, jonka muita yrityksiä ovat Salskea Oy, Saeloe Oy, Autohuoltaja Oy ja Sälö (toiminimi).

”Procountor vähentää työtä”, summaa Sami Sälö sähköisen taloushallinnon pilvipalvelun olennaisimman.

Erityisesti ajansäästö on Sami Sälön kaltaiselle sarjayrittäjälle merkittävä asia sähköisessä taloushallinnossa. Esimerkiksi laskuja lähtee vuodessa ulos 20 000 ja noin 2000 tulee sisään. Laskujen ja maksujen hallintaan Sami Sälö suosittelee Procountorin mobiilisovellusta. Sen avulla kuitit on helppo kuvata tienpäällä eikä paperikuitteja tarvitse säilöä.

Sami Sälön kaikkien yritysten taloushallintoa hoidetaan Procountor-ohjelmistolla, vaikka kaikki yritykset ovat hyvin erilaisia sekä eri kokoisia.

”Procountor kannattaa ottaa käyttöön, jos yrityksestä tulee yksikin tosite kuukaudessa. Käytännössä siis Procountor hyödyttää myös pienyritystä. Se toimii pienemmässäkin mittakaavassa tietojen tallentumisen vuoksi. Ohjelmassa tieto säilyy turvassa, eikä aikaa vievää varmuuskopiointia tarvitse tehdä. Jo pelkästään luotettavasta varmuuskopioinnista kannattaa vähän maksaa”, Sälö kertoo.

Sami Sälön top 3 Procountorin hyödyt

  • Automaatio nopeuttaa työntekoa.
  • Tiedot saa missä ja milloin tahansa.
  • Vähentää huolta ja stressiä sekä vapauttaa valtavasti aikaa muuhun.

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA