EtusivuOIKIO Digital Performance Agency Oy

Procountor asiakastarina: OIKIO Digital Performance Agency Oy

”Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet”, summaa OIKIOn toimitusjohtaja Niilo Relander.

Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijayritys OIKIOlle oli heti yrityksen perustamisvaiheessa selvää, että taloushallinto hoidetaan alusta asti sähköisesti.

”Pyrimme paperittomaan toimistoon ja luonnollisesti halusimme hoitaa myös taloushallinnon alusta lähtien sähköisesti”, yrityksen toimitusjohtaja Niilo Relander kertoo.

Nopeasti kasvavassa yrityksessä toimiva sähköisen taloushallinnon ohjelmistolla on tärkeä rooli. Nopea kasvu vaatii tuekseen ketterää päätöksentekoa ja nopeita investointeja, eikä niitä voisi tehdä ilman reaaliaikaista tietoa taloudesta.

Procountorin TOP 3 tuomat hyödyt OIKIOlle

  1. Tehokas taloushallinto.
  2. Reaaliaikaisuus päätöksenteon tukena.
  3. Mahdollisuus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta.

OIKIO on huhtikuussa 2016 perustettu digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Yrityksen tavoite on auttaa asiakkaita tekemään parempaa liiketoimintaa ja markkinointia digitaalisissa kanavissa. Ydinosaamista ovat web-analytiikka, konversio-optimointi, hakukoneoptimointi ja online-mainonta.

Lue koko referenssi blogista.

Yritys: OIKIO Digital Performance Agency Oy
Toimiala: Muu liikkeenjohdon konsultointi
Henkilöstömäärä: 19
Yrityksen verkkosivut: https://oikio.fi

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.