EtusivuOIKIO Digital Performance Agency Oy

Procountor asiakastarina: OIKIO Digital Performance Agency Oy

”Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet”, summaa OIKIOn toimitusjohtaja Niilo Relander.

Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijayritys OIKIOlle oli heti yrityksen perustamisvaiheessa selvää, että taloushallinto hoidetaan alusta asti sähköisesti.

”Pyrimme paperittomaan toimistoon ja luonnollisesti halusimme hoitaa myös taloushallinnon alusta lähtien sähköisesti”, yrityksen toimitusjohtaja Niilo Relander kertoo.

Nopeasti kasvavassa yrityksessä toimiva sähköisen taloushallinnon ohjelmistolla on tärkeä rooli. Nopea kasvu vaatii tuekseen ketterää päätöksentekoa ja nopeita investointeja, eikä niitä voisi tehdä ilman reaaliaikaista tietoa taloudesta.

Procountorin TOP 3 tuomat hyödyt OIKIOlle

  1. Tehokas taloushallinto.
  2. Reaaliaikaisuus päätöksenteon tukena.
  3. Mahdollisuus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta.

OIKIO on huhtikuussa 2016 perustettu digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Yrityksen tavoite on auttaa asiakkaita tekemään parempaa liiketoimintaa ja markkinointia digitaalisissa kanavissa. Ydinosaamista ovat web-analytiikka, konversio-optimointi, hakukoneoptimointi ja online-mainonta.

Tilitoimisto kasvun tukena

Nopeasti kasvavassa yrityksessä toimiva sähköisen taloushallinnon ohjelmistolla on tärkeä rooli. Nopea kasvu vaatii tuekseen ketterää päätöksentekoa ja nopeita investointeja, eikä niitä voisi tehdä ilman reaaliaikaista tietoa taloudesta.

Myös tilitoimistolla on yrityksessä keskeinen tehtävä.

– Tilitoimistomme on Procountorin auktorisoitu osaaja. Heiltä saimme tiiviin ja informatiivisen käyttökoulutuksen ohjelmistoon. Heti käyttöönoton jälkeen Procountorista tuli yksi tärkeimmistä lähes päivittäin käyttämistäni työkaluista, Niilo Relander kertoo.

Tilitoimiston ja yrityksen työnjako on selkeä. Sisäisesti OIKIOssa hoituvat osto- ja myyntilaskut, tilitoimisto taas huolehtii esimerkiksi kirjanpidosta, palkkojen laskemisesta ja lakisääteisistä ilmoituksista. Lisäksi yrityksessä hyödynnetään fiksusti tilitoimistoammattilaisten osaamista erilaisissa kasvuyrityksen taloushallinnon kysymyksissä. Tilitoimisto toimii tällöin konsultoivassa roolissa.

Mitä arvoa Procountorista on päivittäiseen työhön?

Sähköisen taloushallinnon hyödyt Niilo Relander näkee työssään joka päivä. Kuukausiraporttien sijaan talouden kehitystä tulee seurattua tiiviisti reaaliaikaisen raportoinnin avulla. Tuore ja luotettava tieto on päätöksenteon kivijalka. Toisaalta hyöty tulee myös ajansäästönä tilitoimistoyhteistyössä, vaikka se onkin tiivistä.

 – Kirjanpidon läpi käyminen ei vaadi tapaamisia tai papereiden postittamista. Ne hoituvat vaivattomasti sähköisesti. Tapaamisissa sen sijaan voimme keskittyä tulevaisuuden suunnitelmiin.

Myös Procountor Minin tehot ovat täysimääräisesti käytössä.

-Työntekijämme ovat kiitelleet paljon mobiiliapplikaatiota. Minin ansiosta meidän ei tarvitse säilyttää ja kuljettaa printattuja kuitteja, vaan kuitit tallentuvat helposti ostoksien yhteydessä mobiiliapplikaatiolla ja siirtyvät automaattisesti talteen pilveen. Kuukausittainen kululaskujen tekeminen on helppoa, kun kuitit voidaan poimia muutamalla klikkauksella kululaskuihin, Relander summaa.

Mikä Procountorissa on parasta? Miksi sitä voi suositella nopeasti kasvavan digiyrityksen työvälineeksi?

– Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet. Taloushallinto kannattaa ehdottomasti hoitaa sähköisesti ja voin siihen suositella Procountoria, sanoo Niilo Relander.

Mitä yrityksen kannattaa huomioda valitessaan taloushallinnon ohjelmistoa?

Kokosimme kirjoituksen, jossa pureudutaan kirjanpito-ohjelmistoihin. Mitä kysymyksiä yrityksessä kannattaa kysyä, kun se valitsee ohjelmistoa? MIhin kannattaa kiinnittää huomiota? Mitä ominaisuuksia hyvässä taloushallinto-ohjelmistossa on? Poimi vinkit talteen!

Yritys: OIKIO Digital Performance Agency Oy
Toimiala: Muu liikkeenjohdon konsultointi
Henkilöstömäärä: 19
Yrityksen verkkosivut: https://oikio.fi

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.