Procountorin uudet ominaisuudet syyskuussa 2023

Procountorin uusin versio 79.0 julkaistaan lauantaina 16.9.2023. Versiopäivitys tuo käyttöösi nämä toiminnallisuudet:

  • Procountor-ohjelmistoon on lisätty Maksuvahti-palvelu, joka mahdollistaa tehokkaan maksuvalvonnan ja perinnän. Tämän avulla voidaan kotiuttaa avoimet saatavat nopeasti ja vaivattomasti. Maksuvahdin käyttö aloitetaan Procountorissa määrittelemällä perintäasetukset. Erääntyneet laskut voidaan siirtää Maksuvahtiin manuaalisesti tai automaattisesti. Kravia käsittelee saatavat ja tarjoaa myös erämaksuvaihtoehdon. Kaikki perintäasetukset on siirretty uudelle näkymälle Procountorissa.
    Maksuvahti-palvelun käyttöönotto aloitetaan Procountorissa Hallinta > Yrityksen tiedot > Perintäasetukset -näkymällä asettamalla perintäkumppaniksi Maksuvahti (Kravia). 
    Huomaathan, että kaikki perintäasetukset on nyt siirretty Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset -näkymältä Hallinta > Yrityksen tiedot > Perintäasetukset -näkymälle. Uudella näkymällä on asetukset muistutus- ja perintäkirjeiden lähettämiseen Procountorista sekä perintäkumppaneiden asetukset.
  • Käyttäjillä on pääsy uuteen käyttöoikeuksien hallintasivulle missä käyttöoikeuksien hallinta on helpompaa. Uusi näkymä tarjoaa mahdollisuuden suodattaa käyttäjiä listassa käyttöoikeuksien perusteella ja näkymällä on hieman päivitetty ulkoasu. Käyttöoikeuksien asetukset on myös uudessa järjestyksessä missä ne löytyvät loogisemmin kuin vanhalla näkymällä. Uusi näkymä myös estää käyttöoikeuksien epäloogisuutta mitkä saattavat tapahtua vahingossa ja mitkä estävät käyttäjän työskentelyä Procountorissa.

Lisätietoa uusista ominaisuuksista löydät ohjekirjasta.