Rahoitusta yrityksesi erilaisiin tarpeeseen

Yrityksen maksukyvyn varmistaminen ja investointien rahoittaminen ovat yritystoiminnan jatkuvuuden edellytyksiä.

Kassaturva – laskurahoituspalvelu

Kassaturva on ketterä laskurahoitus- eli factoring-palvelu, jonka avulla rahoitat kaiken kokoiset yritysten väliset myyntisaatavasi. Näin saat rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen.

Palvelun avulla voit itse valita, milloin ja paljonko rahoitusta hyödynnät, ja sen ainoa kustannus on rahoitetusta myyntisaatavasta peritty komissio. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Palvelun hyödyt

 1. Yksi hinta – reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu, joka
  skaalautuu saatavan maksuehdon mukaisesti
 2. Täysin digitaalinen prosessi – automatisoitu kirjanpito
 3. Ei rajoituksia yrityksen kokoon, ikään tai toimialaan liittyen
 4. Erittäin helppo ja nopea käyttöönotto
 5. Laajat mahdollisuudet lisäarvopalveluihin, muun muassa luottovakuutus luottotappioita vastaan
Procountor Kassaturva logo
PURO Finance logo

Maksuvahti – automaattinen muistutus ja perintä

Myyntisaatavien hallinta ja perintä ovat olennainen osa jokaisen yrityksen taloushallintoa. Kaikki asiakkaat eivät maksa laskua ajallaan, jolloin muistutus- ja perintätoimenpiteillä on mahdollista kotiuttaa erääntynyt saatava.

Maksuvahti on Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon integroitu muistutus- ja perintäpalvelu automaattisella maksuvalvonnalla.

 • Helppo käyttöönotto
 • Automaattinen maksuvalvonta, kirjanpito ja reskontraviennit
 • Ei kuukausi- eikä avausmaksua. Kravia vastaa kirjeiden lähetyskuluista.
 • Joustavasti määriteltävät prosessit ja automaatioasetukset

Muut yhteistyökumppanimme

Qred myöntää PK-yrityksille vakuudetonta yrityslainaa 100 000 euroon asti 1–18 kuukauden laina-ajalla. Lainoista ei peritä aloitusmaksua tai muita piilokuluja. Lainasopimus raukeaa, kun lainapääoma on maksettu takaisin. Kuukausikuluja peritään vain niiltä kuukausilta, joina laina on ollut käytössä. Lainan voi siis maksaa halutessaan takaisin myös nopeammin ja tällöin säästää myös lainan kuluissa. Qrediltä voit hakea lainaa helposti suoraan verkossa.

Ropo Capital logo

Ropon ammattitaitoisen muistutus- ja perintäpalvelun avulla saat kotiutettua erääntyneet saatavat tehokkaasti ja vaivattomasti. Erääntyneiden laskujen tiedot saa toimitettua Ropolle huomautettavaksi tai perittäväksi suoraan Procountorista.