Perheyritys suurella sydämellä

Tilitoimisto Katetuotto on lämmin perheyritys, joka erottuu omalla lähestymistavallaan ja henkilökohtaisella asiakaspalvelullaan. Heidän toimintamallissaan jokainen tiimin jäsen huolehtii kaikista asiakkaista ilman omia erillisiä vastuualueita. Asiakkaat ja tilitoimiston tiimi muodostavat yhden suuren perheen.

  • perhekeskeisyys
  • henkilökohtainen asiakaspalvelu

Rakkautta ensi silmäyksellä

Katetuoton tarina alkoi vuonna 1989, kun perheyritys perustettiin.

“Ensin oli suo, kuokka ja Jussi! Meillä oli ensin Kari, kynä ja monta kirjaa.”

Katetuoton tiimi on kasvanut vuosien kuluessa ja yrittäjäpariskunnan lapset ovat luonnollisesti tulleet osaksi yritystoimintaa. Nyt myös pienet lapsenlapset ovat menossa mukana perheyrityksen arjessa.

”Näin ne tarinat aina alkavat ja niin meilläkin – pienestä alusta vähitellen kasvaen ja kehittyen, eikä tuolle kehitykselle ole loppua näkyvissä.”

Procountor otettiin käyttöön vuonna 2011 ja ohjelmistoon ihastuttiin ensisilmäyksellä. Procountor saa erityistä kiitosta helppokäyttöisyydestään, mikä tekee siitä vaivattoman ottaa käyttöön myös uusille käyttäjille. 

Rakkaudesta lajiin

Tilitoimisto Katetuotto ei ole vain asiakkaidensa liiketoimintakumppani, vaan heidän kanssaan työskentely on kuin osa suurta perhettä. Asiakkaat eivät ole pelkkiä numeroita vaan ystäviä, ja tämä välittyy vahvasti tilitoimiston toiminnassa. Asiakkaat arvostavat sitä, että yhteys pysyy vahvana. Aina on saatavilla tutut ihmiset, mikä luo luottamusta ja turvallisuudentunnetta. Pitkät ja kestävät asiakassuhteet kertovat, että Katetuotto on valinnut oikean polun ja ovat sitoutuneet siihen, mitä tekevät.

Asiakastyössä henkilökemiat korostuvat, ja tilitoimistossa uskotaan, että parhaan asiakaspalvelun takaamiseksi on varmistettava, että resurssit ovat riittävät. Sitoutuminen ja intohimo heijastuvat paitsi heidän tarjoamaansa palveluun myös siihen, miksi Procountor on valittu taloushallinnon ohjelmistoksi.

Miksi valita Procountor

  1. Rakkautta ensisilmäyksellä, helppo käyttöönotto.
  2. Nopea oppia käyttämään — jopa viikossa voi oppia.
  3. Selkeä, käyttäjäystävällinen ja ohjaa itseään.

Lisätietoja

Mikäli harkitsette Procountorin taloushallinnon ohjelmistoa, voitte ottaa yhteyttä Ninaan, kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan tuotteen käytöstä.

Nina Saari
Katetuotto Oy
www.katetuotto.com

Tilitoimisto Katetuotto | Procountor-kumppani

Helpota sinun ja asiakkaasi arkea

Procountor Taloushallinto on tilitoimiston ja asiakkaiden yhteinen ohjelmisto. Se sisältää monipuoliset ominaisuudet, jotta tilitoimisto voi palvella omia asiakkaitaan kattavasti ja sujuvasti.

  • Joustava työnjako
  • Automaattitiliöinnit
  • Monipuolinen raportointi
Procountor - automatisoi toistuvat rutiinit

Tutustu tilitoimiston muihin ohjelmistoihin, joita myös Katetuotto käyttää

Procountor Toiminnanohjaus

Yhdistä tilitoimiston toiminnan johtaminen, myyntityö ja asiakassuhteiden hoito. Procountor Toiminnanohjaus säästää aikaa ja helpottaa asiantuntijatyön arkea.

Jackbot

Paranna tilitoimiston tehokkuutta tiedon avulla. Jackbot seuraa tilitoimiston asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia, jotta asiantuntijat pystyvät reagoimaan niihin helposti.

Verified AML

Täytä rahanpesulain (AML) vaatimukset yhdellä työkalulla. Verified AML sisältää opastetun prosessin, jotta tilitoimisto voi täyttää kaikki AML-vaatimusten toimenpiteet.