Onni-projektin asiakastarina: Tilitoimisto Meri-Kärnä

Katri Meri-Kärnä toteutti tilitoimistossaan sähköistysprojektin, mikä oli kieltämättä iso ponnistus, mutta palkinto oli myös sen arvoinen.

Aiemmin Katri hoiti asiakkaiden taloushallintoa lähes pelkästään perinteisellä mallilla: papereilla ja mapeilla. Pakottava syy Procountor -ohjelmiston opetteluun tuli tilanteesta, jossa eniten käytössä ollut perinteisen taloushallinnon ohjelmisto lopetettiin.

”Projektin aikana sain itse erinomaisen käyttökoulutuksen Procountoriin. Minun on helppo myydä ajatus asiakkaille ja pystyn opastamaan heitä ohjelman käytössä.”, Katri kertoo.

Accountor Finago tarjosi Katrin tueksi projektitiimin. Asiakkaat oli helppo siirtää Procountoriin siirtotyökalun avulla.

Yhdessä Accountor Finagon asiantuntijoiden kanssa Katri kertoi omille asiakkailleen Procountorista. Bonuksena sähköisen taloushallinnon käyttö on antanut lisämahdollisuuksia asiakkaiden palvelemiseen reaaliaikaisesti.

”Procountorin käyttöönotto ja Onni-projekti ovat tuoneet omaan työhön vielä lisää uutta intoa, tuntuu kuin olisin aloittanut uudessa työpaikassa. On mahtavaa oppia uutta ja haastaa itseään. Ja kun on itse aidosti innostunut, innostus tarttuu myös asiakkaisiin.”

Projekti eteni aikataulussa suunnitelmien mukaan. Yksin yrittäjänä Katrille oli erityisen tärkeää saada tukea Accountor Finagon projektitiimiltä koko projektin ajan. Tilitoimisto Meri-Kärnä Oy:n palvelumalli on Onni-projektin jälkeen pääsääntöisesti sähköinen ja perustuu Procountor -ohjelmistoon.

Onni – onnistunut ohjelmiston vaihto

Meillä Accountor Finagolla on vuosien kokemus sadoista onnistuneista ohjelmiston vaihdoista asiakkaillemme. Siirtyminen esimerkiksi Tikonista Procountor-ratkaisuihin onnistuu yhteistyössä kanssamme.

Procountor Onni -projekti sopii erinomaisesti kaikenkokoisille tilitoimistoille. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!