Procountor Solo asiakastarina: Internesian taloushallinto hoituu yhteistyössä kirjanpitäjän kanssa

Mari Lepistö, Internesia perustaja & yrittäjä

Mari Lepistö on ollut yrittäjä jo vuodesta 2006. Yrityksensä Internesian kautta hän auttaa muita pienyrittäjiä digimarkkinoinnin parissa. Hän tarjoaa nettisivujen ja verkkokauppojen suunnittelua sekä niiden toteutuksen alusta loppuun. Yrityksen kirjanpito pysyy hallussa työarjen keskellä yhteistyössä kirjanpitäjän kanssa Procountor Solon avulla.

Procountor Solon pariin päädyin kirjanpitäjäni kautta, kun etsimme sopivaa ratkaisua juuri minun tarpeisiini. Halusin ratkaisun, jonka avulla voisin osittain myös itse hoitaa kirjapitoa ja näin säästää kustannuksissa”, kertoo Mari.

Procountor Solo toimii yrittäjän ja kirjapitäjän yhteisenä työvälineenä.  Yrittäjä tekee oman osuutensa kirjapitoon muun muassa toimittamalla kuitit ja tekemällä laskutuksen suoraan ohjelmassa. Tiedot saa välitettyä suoraan kirjanpitäjälle ohjelmasta. Näin kaikki taloushallintoasiat ovat samassa paikassa ja kirjanpitoaineisto valmistuu arkirutiinien ohessa ilman lisävaivaa.

Paperisesta taloushallinnosta sähköiseen

Mari Lepistö, Internesia perustaja & yrittäjä

Mari on ollut Procountor Solon käyttäjä vuodesta 2019. Ennen Soloa kirjapito hoitui perinteisesti paperisena, jolloin kuitteja tuli tulostettua mappiin ja näin välitettyä kirjanpitäjälle.

Procountor Solon kautta pääsen helposti itse tekemään laskutuksen ja näen automaattisesti pankista tulevat tilitiedot. Näin pysyn kartalla, miten yritykselläni menee ja tietojen välitys kirjanpitäjälle onnistuu nappia painamalla”, kertoo Mari.

Procountor Solon avulla yhteistyö kirjanpitäjän kanssa sujuukin tehokkaasti. Marille riittää, että hän käy kerran kuussa tekemässä laskutuksen ja muutaman kerran kuukauden aikana tarkistamassa asiakkailta tulleet maksut sekä lisäilemässä tarvittavat kuitit kirjanpitoa varten. Taloushallinto ei vie siis yrittäjältä paljoa aikaa, vaan ajan voi käyttää oman toiminnan edistämiseen.

Helppokäyttöinen ja yksinyrittäjälle suunniteltu

Procountor Sololla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tuloja sekä kuluja eri muodoissa ja tiedät, mistä ne koostuvat. Kaikki mitä tarvitset taloushallintoon.

  • Teet ja lähetät myyntilaskusi ja käsittelet mm. kassatulot.
  • Vastaanotat ostolaskusi verkkolaskuina.
  • Kirjaat postissa tai sähköpostissa saamasi laskut maksettavaksi.
  • Kuvaat yrityksesi kortilla maksamiesi ostojen kuitit.
  • Toimita kirjanpitoaineisto parilla klikkauksella.
  • Erinomainen käyttötuntuma mobiilissa.
Procountor Solo