27.01.2022

Lämpimät onnittelut uusi Kulta-partnerimme, Tilipalvelu P. Keimiöniemi!

Partneriohjelmamme sai jälleen uuden tilitoimistokumppanin, kun Tilipalvelu P. Keimiöniemi nousi Kulta-tasolle. Lämpimät onnittelut!

Kulta-partnerit ovat Accountor Finagon aktiivisia yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa.


Mitä Accountor Finagon partneriohjelma ja Kulta-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Heti ensimmäisestä tutustumisesta olin varma, että tämä on ohjelma, jolla haluan tehdä töitä! Ja tunne on vain vahvistunut. Erilaiset vaihtoehdot erityyppisille yrityksille mahdollistavat ohjelman käytön laajalle käyttäjäjoukolle. Procountorin partneriohjelma on hyvä kannustin tilitoimistoille.

Solo-ohjelma pienille yrityksille tarjoaa mahdollisuuden tehdä yrittäjänä mahdollisimman paljon itse sähköisessä muodossa.

Procountorin sähköinen taloushallintoversio taas tarjoaa laajemmat mahdollisuudet yrittäjän ja tilitoimiston yhteistyöhön, töiden jako on joustavaa.

Aivan oleellinen apu on maksuton helpdesk-palvelu käyttäjille, kun tulee esiin ongelmatilanteita. Accountor Finagon tarjoamat ohjelmakoulutuspaketit kirjanpitäjille ovat erinomainen apu oman ammattitaidon kehittämiseen ja ohjelman hyödyntämiseen”, kommentoi Pirjo Keimiöniemi Tilipalvelu P. Keimiöniemeltä.

Onnittelemme hienosta saavutuksesta!